Fanshop
Fanshop

Inschrijving Najaarsmodule 2019

Keepersmodule - Geboortejaar 2005 t/m 2010

Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor de Najaarsmodule 2019 van Feyenoord Soccer Schools, die in september 2019 van start gaat. De module bestaat uit tien trainingen en vinden allen plaats op Varkenoord (het trainingscomplex van Feyenoord). De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy en staan onder leiding van oud-spelers van Feyenoord.

Let op: Deze sessie is alleen toegankelijk voor keepers met geboortejaar 2005 t/m 2010. Trainingstijd: 12.30 - 14.00 uur.

Prijs Keepersmodule: €330,- per deelnemer*

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Tien trainingen op het trainingscomplex van Feyenoord (Varkenoord).
  • Training van oud-spelers van Feyenoord.
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-kledingpakket van adidas (trainingspak, shirt, broek & kousen).
  • Een Feyenoord Soccer Schools-bidon.
  • Aan het eind van de trainingsmodule een persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer.

*Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap "Kameraadjes" geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% voor het tweede kind.

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.