Inschrijven
Inschrijven

Inschrijving Trainingsmodule s.v. Honselersdijk

Spelersmodule - Geboortejaar 2006 t/m 2011

Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor de Feyenoord Trainingsmodule bij s.v. Honselersdijk van Feyenoord Soccer Schools, die op 14 maart 2021 van start gaat. De module bestaat uit tien trainingen en vinden allen plaats op sportpark De Strijphorst in Honselersdijk. De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy en staan onder leiding van oud-spelers van Feyenoord.

Let op: Deze module is alleen toegankelijk voor zowel jongens als meiden met geboortejaar 2006 t/m 2011. Trainingstijd: 11.30 - 13.00 uur.

Prijs: €209,-  per deelnemer 

Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan de Talenttrainingen van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap "Kameraadjes" geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% voor het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Tien trainingen op de Feyenoord-manier;
  • Training van ten minste één oud-speler van Feyenoord;
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-kledingpakket van adidas (shirt, broek & kousen);
  • Een Feyenoord Soccer Schools-bidon;
  • Aan het eind van de trainingsmodule een persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer.

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.

Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit