Inschrijven
Inschrijven

Voetbalkamp

Feyenoord Soccer Camps: Trainen als een echte Feyenoord speler

Feyenoord Soccer Schools organiseert het gehele jaar door voetbalkampen (de zogenoemde Soccer Camps) bij amateurverenigingen in het land en op het eigen trainingscomplex (Varkenoord). Daarbij wordt er twee of drie dagen getraind op de Feyenoord-manier, onder leiding van minimaal één oud-speler van Feyenoord.

Deelnemers aan een Soccer Camp worden voorzien van een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas (shirt & broek), ontvangen een Feyenoord-bidon en er wordt elke dag voor voldoende drinken en een lunch gezorgd. Daarnaast krijgen de deelnemers na afloop van het voetbalkamp een Feyenoord-bal (met uitzondering van het eendaagse programma) en persoonlijk deelnamecertificaat mee naar huis.

Feyenoord Soccer Camps zijn toegankelijk voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Keepers zijn ook welkom om deel te nemen. Afhankelijk van de animo wordt getracht keepers eenmalig een aparte training aan te bieden gedurende het Soccer Camp. Verder werken de deelnemende keepers het reguliere trainingsprogramma af. Specifieke keeperstrainingen vinden plaats tijdens de Keepers Camps.

Keepers Camps
Speciaal voor keepers organiseren wij gedurende het seizoen enkele eendaagse Keepers Camps. Hierbij werken de deelnemers een dagvullend keepersprogramma af, waarbij de basistechniek centraal staat en wedstrijd-echte situaties worden getraind.

Prijzen*

Varkenoord Prijs per deelnemer      
Eendaags Soccer Camp €99,-        
Eendaags Keepers Camp €109,-        
Tweedaags Soccer Camp €169,-        
Tweedaags Keepers Camp €189,-        
Driedaags Soccer Camp €209,-        
Driedaags Keepers Camp €239,-        

Op locatie Prijs per deelnemer      
Tweedaags Soccer Camp €156,-        
Driedaags Soccer Camp €196,-        
 
*Bij eerdere deelname aan een Soccer Camp van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% vanaf het tweede deelnemende kind.
 
Dagprogramma
Een dag van een Feyenoord Soccer Camp duurt van 09:00 – 16:00 uur en ziet er als volgt uit:
  • Welkom
  • Warming-up
  • Training
  • Drinkpauze
  • Training
  • Lunch & vrije tijd
  • Training
  • Drinkpauze
  • Training
  • Afsluiting

Schrijf je in voor een voetbalkamp van Feyenoord

Inschrijven


Heeft u als amateurvereniging interesse een voetbalkamp van Feyenoord te organiseren voor uw leden en andere voetballiefhebbers uit de omgeving? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Buitenlands trainingskamp
Feyenoord Soccer Schools organiseert jaarlijks een uniek Soccer Camp in het buitenland. Van 28 april t/m 2 mei 2020 vindt de zevende editie van het Feyenoord Soccer Camp Salou plaats. Klik hier voor meer informatie over dit internationale voetbalkamp.

 

Bekijk ook