Inschrijven Soccer Camp Salou 2022

Inschrijving Soccer Camp Salou 3 t/m 7 mei 2022

Via onderstaand boekingsformulier kun je je inschrijven voor het unieke Feyenoord voetbalkamp naar Salou. Deelname aan de trainingen is mogelijk voor jongens en meiden van 6 t/m 16 jaar.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. VOL = VOL!

Het Soccer Camp Salou 2022 van Feyenoord is voor spelers en keepers en voor jongens en meiden. Alle informatie over het Soccer Camp Salou vind je hier.

Goed om te weten

  • Je moet zelf zorgen voor een goede reis- & annuleringsverzekering. Dit is niet verplicht, maar bevelen we sterk aan. Je gaat er bij het boeken mee akkoord zelf verantwoordelijk te zijn voor (de gevolgen van) de keuze om wel of niet te verzekeren.
  • Houd de kleding- en schoenmaten van de deelnemende spelers tijdens de boeking bij de hand, samen met de paspoortgegevens van alle meereizende gasten.
  • Bij het inschrijven doe je direct een aanbetaling van € 300,-. Het restantbedrag wordt in één of twee termijnen gefactureerd (afhankelijk van het moment van inschrijven).
  • Jouw gegevens worden gedeeld met onze samenwerkingspartners en de uitvoerende reisorganisaties (o.a. Trainingskampen.nl, Transavia en Cambrils Park Resort) uitsluitend voor het uitvoeren van jouw reservering en om je op de hoogte te houden van jouw reis.

Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit

Prijsoverzicht

Aantal personen Prijs per speler vanaf Prijs per niet-speler vanaf
2 €995,- €895,-
3 €985,- €885,-
4 €985,- €885,-
5 €995,- €895,-
6 €995,- €895,-

Upgrades en toeslagen:

3- en 4-persoonsboekingen verblijven in een bungalow (Villa Bonita). 2-, 5- en 6-persoonsboekingen verblijven in luxere appartementen (Mediterranea). Een upgrade van 3- en 4-persoonsboekingen naar een appartement is mogelijk, zolang deze beschikbaar zijn (€ 5,- toeslag per persoon, per nacht). Geef deze voorkeur aan tijdens de boeking in het veld ‘Bijzonderheden’ bij de hoofdboeker.

Bij 3- en 5-persoonsboekingen geldt een éénpersoonstoeslag van €17,50 per nacht voor de derde persoon.

Bij een 2-persoonsboeking word je ingedeeld met 2 andere personen in een appartement. Wil je liever een eigen bungalow? Dan betaal je per persoon de éénpersoonstoeslag van €17,50 per nacht. Geef deze voorkeur aan tijdens de boeking in het veld ‘Bijzonderheden’ bij de hoofdboeker.

Het is ook mogelijk om twee 2-persoonsboekingen samen in één huisje onder te brengen. Geef deze voorkeur aan tijdens de boeking in het veld ‘Bijzonderheden’ bij de hoofdboeker en vermeld hierbij de naam van de andere hoofdboeker waar je bij in het huisje wilt.

Coronamaatregelen

Dit voetbalkamp wordt COVID-proof georganiseerd. Dat betekent dat alle dan geldende (lokale) coronamaatregelen door ons en onze samenwerkingspartners worden nageleefd. Coronamaatregelen zijn geen geldige reden voor annulering door de deelnemer. Mocht door ontwikkelingen rondom het COVID-virus het reizen of samen sporten niet mogelijk zijn, of de accommodatie wordt gesloten (en een vervangende accommodatie is niet beschikbaar), dan wordt uw reis kosteloos geannuleerd. U boekt hiermee zonder risico. Kosteloze annulering geschiedt in dat geval op initiatief van de organisatie en niet van de deelnemer. Met uw inschrijving gaat u akkoord met het naleven van de maatregelen van (lokale) overheden. Maatregelen met betrekking tot vaccinatie/testen/quarantaine zijn voor eigen verantwoordelijkheid en kosten van de deelnemers. Uiteraard informeren wij u hier tijdig over.

Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit

Wij vragen jouw gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en om alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan kun je dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden.