Inschrijven
Inschrijven

Inschrijving Soccer Camp 2021

Feyenoord Soccer Camp v.v. Steenbergen


LET OP:
De inschrijving voor dit voetbalkamp is gesloten. Deelnemen aan een Feyenoord Soccer Camp? Klik hier voor een overzicht van alle Feyenoord Soccer Camps die de komende periode op de planning staan.


Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Steenbergen, dat plaatsvindt op woensdag 28 & donderdag 29 april 2021. Tijdens dit Soccer Camp wordt er twee dagen op de Feyenoord-manier getraind. Het voetbalkamp vindt plaats in Steenbergen (Noord-Brabant) op het trainingscomplex van v.v. Steenbergen. De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy.

Wil je deelnemen aan een ander Feyenoord Soccer Camp? Klik hier voor een compleet overzicht van alle voetbalkampen.

Trainen op de Feyenoord-manier, het kan tijdens een Feyenoord Soccer Camp!

Prijs: €156,- per deelnemer*

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Twee dagen lang trainen op de Feyenoord-manier.
  • Professionele organisatie door Feyenoord.
  • Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord.
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas (shirt en broek).
  • Op beide dagen een lunch en voldoende drinken.
  • Een bidon.
  • Een Feyenoord-bal.
  • Persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer.

*Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan een Soccer Camp en/of lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% voor het tweede kind.

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.