Inschrijven
Inschrijven

Inschrijving Keepers Camp

Keepers Camp Varkenoord Voorjaar 5


LET OP:
 De inschrijving voor dit voetbalkamp is gesloten. Deelnemen aan een Feyenoord Soccer Camp? Klik hier voor een overzicht van alle Feyenoord Soccer Camps die de komende periode op de planning staan.


Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor het Feyenoord Keepers Camp, dat plaatsvindt van woensdag 5 t/m vrijdag 7 mei 2021. Tijdens dit Keepers Camp wordt er drie dagen op de Feyenoord-manier getraind. Het Keepers Camp vindt plaats in Rotterdam op het jeugdcomplex van Feyenoord. De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy.

LET OP: Dit Feyenoord Keepers Camp is alleen toegankelijk voor kinderen met geboortejaar 2005 t/m 2013.

Wil je deelnemen aan een ander Feyenoord Soccer Camp? Klik hier voor een overzicht van alle voetbalkampen.

Trainen op de Feyenoord-manier, het kan tijdens een Feyenoord Soccer Camp!

Prijs: €242,- per deelnemer*

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Drie dagen trainen als een Feyenoord-keeper.
  • Professionele organisatie door Feyenoord.
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-keeperstenue van adidas (shirt en broek).
  • Op alle dagen een lunch en voldoende drinken.
  • Een bidon.
  • Een Feyenoord-bal.
  • Persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer.

*Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan een Soccer Camp en/of lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% voor het tweede kind.

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.