Inschrijven
Inschrijven

Inschrijving Soccer Camp 2019

Feyenoord Soccer Camp Varkenoord Herfst 1 - Het Legioen

Heb jij een kind of ken jij iemand, in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar, die helemaal gek is van Feyenoord en voetbal? Schrijf hem of haar dan in voor het Feyenoord Soccer Camp Varkenoord Herfst 1, dat plaatsvindt op maandag 21 & dinsdag 22 oktober 2019. Als lid van Het Legioen profiteer jij van een exclusieve korting van €20,- bij aanmelding voor dit voetbalkamp!

Tijdens dit Soccer Camp wordt er twee dagen op de Feyenoord-manier getraind. Het voetbalkamp vindt plaats in Rotterdam op het nieuwe jeugdcomplex van Feyenoord. De trainingen worden inhoudelijk verzorgd door Feyenoord Academy.

Trainen op de Feyenoord-manier, het kan tijdens een Feyenoord Soccer Camp!

Prijs: €149,- per deelnemer* (reguliere prijs: €169,-)

*Actievoorwaarden:
- De actieprijs voor Legioenleden is niet geldig in combinatie met andere kortingen.
- De korting is alleen van toepassing voor dit Feyenoord Soccer Camp en is alleen te verzilveren via deze speciale actiepagina.
- Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een andere trainingsactiviteit van Feyenoord Soccer Schools, maar daar gelden de reguliere prijzen voor. Klik hier voor een compleet overzicht van alle Feyenoord Soccer Camps.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?

  • Twee dagen trainen op de Feyenoord-manier.
  • Professionele organisatie door Feyenoord.
  • Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord.
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas (shirt en broek).
  • Op beide dagen een lunch en voldoende drinken.
  • Een uniek Soccer Camp Magazine.
  • Een bidon.
  • Een Feyenoord-bal.
  • Persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer.

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen.

Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit