Inschrijven
Inschrijven

Feyenoord Zaalclinic

Inschrijving Zaalclinic: 3 mei 2021, 08.30 - 11.00 uur

Op deze pagina kun je een inschrijving doen voor de zaalclinic van Feyenoord Soccer Schools, die plaatsvindt op maandag 3 mei 2021. De clinic vindt plaats in het Topsportcentrum Rotterdam, pal naast De Kuip gelegen en staat onder leiding van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord en ervaren zaalvoetbaltrainers. Train in de kerstvakantie als een Feyenoord-prof in de zaal!

Let op: Deze trainingsactiviteit is alleen toegankelijk voor kinderen met geboortejaar 2008 t/m 2014. Trainingstijd: 08.30 - 11.00 uur.

Prijs:  €54,- per speler

Kortingsregeling: Bij eerdere deelname aan een activiteit van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een eenmalige korting van 10% vanaf het tweede kind.

Wat zit er allemaal bij de prijs inbegrepen?
Twee uur durende zaalclinic 
Professionele organisatie door Feyenoord
Training van in ieder geval één oud-speler van Feyenoord en ervaren zaalvoetbaltrainers
Een officieel Feyenoord Soccer Schools-shirt
Een Feyenoord-bidon
Persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer

Wij vragen onderstaande gegevens om de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen en alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van de trainingsactiviteit te informeren. Tijdens onze trainingsactiviteiten worden er tevens audiovisuele opnamen gemaakt. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat schriftelijk kenbaar maken via ons contactformulier. Gelieve de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk en naar waarheid in te vullen. 

Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar voor deze activiteit