Neem contact op
Neem contact op

Feyenoord eDay

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar, vind jij het leuk om te voetballen én kan je goed overweg met een controller? Doe dan mee aan de Feyenoord eDay: een unieke combinatie van FIFA en voetbal!

De Feyenoord eDay
De Feyenoord eDay duurt ongeveer van 09:00 uur tot 16:15 uur en bestaat uit twee dagdelen: een FIFA-toernooi en Skill Games op het veld onder begeleiding van Feyenoord Soccer Schools-trainers. De eerste editie van de eDay is op zondag 19 mei 2019 georganiseerd. In onderstaande video leggen Feyenoords eSporters Lars en Alessio de eDay aan je uit:

FIFA-Toernooi 

Het FIFA-toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 en vindt plaats in de officiële eRoom van Feyenoord. Jouw plaats op de ranglijst bepaalt het aantal punten dat je verdient. Weet jij je tegenstanders te verslaan? Dan zet jij een belangrijke stap richting de eindzege!

Skill Games op het veld 
Op de velden van Varkenoord speel jij maar liefst zes FIFA-Skill Games. Scoor punten door o.a. loepzuivere vrije trappen te nemen en versla je tegenstanders tijdens de passoefening met de SmartGoals.

Heb jij aan het einde van de dag de meeste punten verzameld? Dan ga je naar huis met een toffe prijs!

Prijs: €79,- per deelnemer

Bij de prijs zit inbegrepen:

  • Deelname aan de Feyenoord eDay
  • Professionele begeleiding tijdens het FIFA-toernooi van Feyenoords eSporters en Feyenoord Soccer Schools-trainers
  • Een officieel Feyenoord Soccer Schools-shirt
  • Een bidon
  • Een volledig verzorgde lunch op Varkenoord
  • Een uniek persoonlijk deelnamecertificaat
  • Kans op gave prijzen

* Bij eerdere deelname aan een activiteit van Feyenoord Soccer Schools en/of lidmaatschap van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes geldt een korting van 5%. Bij meerdere deelnemers uit één gezin geldt een korting van 10%, vanaf het tweede deelnemende kind.

Ouders zijn van harte welkom om de Skill Games vanaf de zijlijn van het veld te bekijken. Het is voor ouders echter niet mogelijk om mee te gaan naar de eRoom tijdens het FIFA-toernooi. Heb je vragen of opmerkingen over de Feyenoord eDay, neem dan contact met ons op.