Sms-actie Feyenoord Foundation

Sms-actie Feyenoord Foundation

Sms-actie Feyenoord Foundation

Sms FEYENOORD naar 4004 en doneer eenmalig € 2,50 aan de Feyenoord Foundation.
Meer doneren? Kijk hier naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten over de Feyenoord Foundation? Neem een kijkje op onze vernieuwde website

Doneren via sms
Snel, makkelijk en veilig. Dat is doneren via sms. Doneer aan de Feyenoord Foundation door met een sms-bericht een eenmalige donatie te doen van € 2,50. Het bedrag gaat af van je telefoonrekening of beltegoed.

Hoe werkt doneren via sms?

  1. Open een nieuw sms-bericht
  2. Typ het woord FEYENOORD als tekstbericht
  3. Verstuur het bericht naar 4004

Binnen enkele ogenblikken ontvang je een bedankbericht.

Tip: Heb je aan het eind van de maand nog beltegoed over? Laat het niet verloren gaan en maak het op door sms’jes te sturen met FEYENOORD naar 4004.

Ben je nog geen 16 jaar? Vraag dan toestemming aan je ouders of voogd.

Privacy en mobiel doneren
De privacy van een donateur is een belangrijk onderwerp. Mobiel doneren aan de Feyenoord Foundation gaat via CM Telecom, die privacyregels heeft vastgelegd in hun sms-gedragscode en in de Reclamecode voor sms-diensten. Deze codes en voorwaarden worden door de Feyenoord Foundation nagevolgd. Meer informatie staat op de website van de sms-gedragscode.

Veilig en betrouwbaar mobiel doneren
Doneren via je mobiele telefoon is een handige en snelle manier van geven. Dit gaat via het nummer 4004 van CM Telecom. CM Telecom organiseert ook sms acties-voor de overheid. Doneren via je mobiel aan de Feyenoord Foundation is dan ook veilig en betrouwbaar.

Hoeveel ontvangt de Feyenoord Foundation?
Van de € 2,50 die je doneert, ontvangt de Feyenoord Foundation ongeveer 55%. Van het donatiebedrag gaan nog kosten af voor de sms-dienst (1%) en voor de operators (44%). Het precieze percentage verschilt per operator (KPN, Vodafone, Telfort, T-mobile, etc.).

Wat kost de donatie mij?
De kosten van je donatie aan de Feyenoord Foundation zijn het donatiebedrag plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon.

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×