OPEN DAG 2018

OPEN DAG 2018

OPEN DAG 2018

De Open Dag van het seizoen 2018-2019 vindt plaats op donderdag 19 juli, de dag waarop Feyenoord precies 110 jaar bestaat. Wil jij deze feestelijke Feyenoord-dag samen met duizenden kameraden beleven? Kom dan naar De Kuip! Het volledige programma en alle (reis)informatie voor de Open Dag vind je hieronder.

Programma
10:00 uur       Opening RET - OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
11:00 uur       Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
14:15 uur       Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
17:00 uur       Einde Open Dag Feyenoord

Toegang
De Open Dag van Feyenoord is een begrip in Nederland. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven in het mooiste stadion van Nederland. De opkomst is altijd zo massaal, dat de club in sommige gevallen genoodzaakt is om supporters op te roepen niet meer te komen omdat De Kuip vol zit.

De toegang tot het stadion vindt ook dit jaar plaats via de toegangspoortjes. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen. Het gebruik van de poortjes kan, zeker rondom het moment dat het stadion open gaat, voor enig oponthoud zorgen. Alvast bedankt voor je geduld en begrip. Het bezoeken van de Open Dag blijft uiteraard gratis en Feyenoord hoopt je ook dit jaar te mogen verwelkomen in De Kuip om er samen een meer dan geslaagde en feestelijke dag van te maken.  

Openbaar Vervoer / trein
Wij adviseren jou om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De NS laat op 19 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Kijk voor de dienstregeling op www.ns.nl.

Openbaar Vervoer / RET
De Open Dag is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer van de RET. Tramlijn 23 rijdt overdag iedere 10 minuten tussen het Marconiplein en P+R Beverwaard, via Rotterdam Centraal, en stopt voor de deur van het stadion. Let op: in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden van Feyenoord is het reizen met trams en bussen van de RET niet gratis.

Auto / Reserveren parkeerplaats
Indien het voor jou niet mogelijk is om met de fiets of het openbaar vervoer te komen, dan adviseren we je om nu alvast een parkeerplaats te reserveren om zeker te zijn van een plek.

Helaas zijn er in verband met wijkafsluitingen minder parkeerplaatsen rondom het stadion beschikbaar dan voorgaande jaren. Om zeker te zijn van een parkeerplek tijdens de Open Dag kun je deze daarom nu alvast reserveren.

Wanneer je van tevoren een parkeerplek reserveert profiteer je van een aantal voordelen:

  • Je omzeilt de drukte in de nabijheid van De Kuip;
  • Je bent gegarandeerd van een parkeerplek;
  • Je parkeert vlak bij De Kuip of stapt uit direct voor De Kuip.

Beschikbare parkeerplaatsen:

  • P10 P&R Beverwaard          €2,-
  • P5G                                     €10,-
  • P5C                                     €10,-

Ticketshop parkeerkaarten

Het is niet mogelijk om te parkeren op P1, P2, P3 en P4.

P10 Beverwaard 
Een parkeerplek op P10 Beverwaard reserveer je voor slechts 2 euro. Er zijn hier extra parkeerplekken beschikbaar. Vanaf deze parkeerplaats reis je verder met de tram (let op: hier zijn wel kosten aan verbonden). Tramlijn 23 stopt direct voor De Kuip.

Adres P & R Beverwaard: Edo Bergsmaweg 1, 3077 PX Rotterdam

P5G & P5C
P5G en P5C zijn parkeerplaatsen die zijn gelegen tegenover De Kuip. Een parkeerplek voor P5G en P5C kun je reserveren voor 10 euro per stuk. Ter vergelijking: wanneer je in deze wijk (De Veranda) je auto op een normale parkeerplaats op straat parkeert, betaal je 4 euro per uur. Let op: busjes kunnen alleen parkeren op P5C i.v.m. de hoogte van de P5G garage (210 cm doorrijhoogte). 

Adres P5G: Siem Heidenstraat 6, 3077 MS Rotterdam
Adres P5C: Korte Stadionweg, 3077 ME Rotterdam

Geen reservering?
Kom je met de auto en heb je geen parkeerreservering? Omdat er in de directe omgeving van De Kuip geen vrije parkeerplaatsen beschikbaar zijn, adviseren we jou om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.

Maastunnel
De Maastunnel is in beide richtingen afgesloten, wat voor behoorlijke vertraging kan zorgen. Voor meer informatie verwijzen we je naar www.maastunnel.nl

Plattegrond
Bij alle entreepoorten van De Kuip worden magazines uitgedeeld. Hierin vind je een grote plattegrond met alle activiteiten.

Activiteiten en RET OV Miles Voetbaldorp
Het terrein van De Kuip is tijdens de Open Dag verdeeld in vijf zones. Diverse sponsors en partners van Feyenoord zijn aanwezig met leuke activiteiten. Voor de jongste supporters is er op het parkeerterrein voor het Maasgebouw het RET OVMiles Voetbaldorp, waar zij met een stempelkaart kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvangen zij een leuke verrassing.

Geen handtekenpodia
Tijdens de Feyenoord Open Dag op 19 juli zullen er geen handtekenpodia zijn. Vanwege veiligheidsredenen kunnen de handtekenpodia niet gerealiseerd worden.

Eten en drinken
Op het terrein zijn voldoende verkooppunten voor eten en drinken aanwezig. Zin om iets uitgebreider te lunchen? Brasserie De Kuip in het Maasgebouw is ook geopend op de Open Dag van 11.00 tot 17.00 uur.

Consumptiemunten
Met ingang van het nieuwe seizoen worden er nieuwe betaalmunten geïntroduceerd in De Kuip. Dit betekent dat de munten van afgelopen seizoen op de Open Dag niet meer worden geaccepteerd bij de horecaverkooppunten. Je hebt echter ruim de tijd om je oude munten om te wisselen voor nieuwe munten. Tot 31 december 2018 en dus ook op de Open Dag kun je dit doen bij de bemande kassa’s.

Feyenoord Fanshops
Alle Feyenoord Fanshops zijn geopend op donderdag 19 juli, waaronder ook de winkel op Centraal Station. Er zijn op de Open Dag tevens extra verkooppunten in het stadion. Leden van Juniorclub Kameraadjes en Het Legioen krijgen 10% korting op vertoon van hun pas. Er is ook een speciale Open Dag tas te koop voor € 12,-, met o.a. de nieuwe spelerskaarten.

Service & Tickets
De loketten van Feyenoord Service & Tickets aan de Olympiazijde zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Ben jij erbij?
Kijk ook op onze Facebook pagina en laat weten dat je erbij bent op donderdag 19 juli!

Feyenoord Business CLub
INLOG VOOR ONZE LEDEN
WILT U OOK LID WORDEN?
×