Fanshop Tickets Tickets
Fanshop Tickets Tickets

Kom naar de Open Dag 2019

De Open Dag van het seizoen 2019-2020 vindt plaats op zondag 21 juli. De presentatie van de selectie en de spectaculaire landing van de helikopter, met daarin de nieuwe aanwinsten, zijn slechts twee onderdelen van het goed gevulde programma. Naast de presentatie trappen we het binnenprogramma af met een wedstrijd tussen een elftal met oud-spelers van Feyenoord en Creators FC. Kortom een programma voor jong en oud. Ben jij er zondag bij tijdens deze feestelijke Feyenoord-dag? Het volledige programma en de belangrijkste (reis) informatie voor de Open Dag vind je hieronder.

Programma
10:00 uur       Opening Voetbal Droompark (voor het Maasgebouw)
11:00 uur       Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
14:00 uur       Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie 
17:00 uur       Einde Open Dag

Toegang
De Open Dag van Feyenoord is een begrip in Nederland. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven in het mooiste stadion van Nederland. De opkomst is altijd zo massaal, dat de club in sommige gevallen genoodzaakt is om supporters op te roepen niet meer te komen omdat De Kuip vol zit. 

De toegang tot het stadion vindt ook dit jaar plaats via de toegangspoortjes. Dit om de toestroom van supporters beheersbaar te houden en het evenement in goede orde te laten verlopen. Het gebruik van de poortjes kan, zeker rondom het moment dat het stadion open gaat, voor enig oponthoud zorgen. Alvast bedankt voor je geduld en begrip. Het bezoeken van de Open Dag blijft uiteraard gratis en Feyenoord hoopt je ook dit jaar te mogen verwelkomen in De Kuip om er samen een meer dan geslaagde en feestelijke dag van te maken.  

Open Dag Tour
Tijdens de Open Dag worden unieke rondleidingen aangeboden waarbij supporters zelf door het stadion mogen lopen en waar op verschillende punten een rondleider vele weetjes en feitjes over Feyenoord en De Kuip vertelt. Helaas is de Open Dag Tour volgeboekt. Het is niet mogelijk om op de dag zelf kaarten voor de rondleiding (bij) te kopen.  

Openbaar Vervoer / trein
Wij adviseren jou om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. De NS laat op 21 juli treinen stoppen op station Rotterdam Stadion. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, stappen dus uit voor de deur. Kijk voor de dienstregeling op www.ns.nl. 

Openbaar Vervoer / RET
De Open Dag is tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer van de RET. Tramlijn 23 rijdt overdag iedere 10 minuten tussen het Marconiplein en P+R Beverwaard, via Rotterdam Centraal, en stopt voor de deur van het stadion. Let op: in tegenstelling tot bij thuiswedstrijden van Feyenoord is het reizen met trams en bussen van de RET niet gratis.

Auto / Reserveren parkeerplaats
Indien het voor jou niet mogelijk is om met de fiets of het openbaar vervoer te komen, dan adviseren we je om nu alvast een parkeerplaats te reserveren om zeker te zijn van een plek.

Wanneer je van tevoren een parkeerplek reserveert profiteer je van een aantal voordelen: 
- Je omzeilt de drukte in de nabijheid van De Kuip;
- Je bent gegarandeerd van een parkeerplek;
- Je parkeert vlak bij De Kuip of stapt uit direct voor De Kuip.

Beschikbare parkeerplaatsen: 
- P&R Beverwaard €2,-
- P5G €10,-

Bestel hier je parkeerkaarten