Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
#KrachtvanFeyenoord

Zuid voor Zuid verwelkomt 175 nieuwe deelnemers

Bij het project Zuid voor Zuid zijn deze week liefst 175 nieuwe deelnemers gestart. De komende 10 weken vervullen zij hun maatschappelijke diensttijd in De Kuip en op Clubhuis Feyenoord aan het Afrikaanderplein. Daarnaast is er een bijzondere rol weggelegd voor eerdere deelnemers.

Sportieve trainingen, workshops en bijeenkomsten om zo je eigen kwaliteiten en valkuilen te ontdekken; het staat de 175 nieuwe deelnemers de komende tijd te wachten. Deze studenten van het Olympia College en Zadkine Sociaal Werk gaan in totaal 80 uur aan de slag om het beste uit zichzelf te halen.


Tijdens het traject is extra aandacht voor werkgeversvaardigheden als communicatie, houding, presentatie en op tijd komen. Op deze manier zetten we de #krachtvanfeyenoord in om hen klaar te stomen voor de eerste stappen van hun werkzame leven. In dit proces is ook een rol weggelegd voor deelnemers die al eerder startten met het traject. Zij zullen voor extra begeleiding zorgen en als ervaringsdeskundige hun kennis delen.

De komende weken zal de werving voor nieuwe deelnemers doorlopen. Geïnteresseerden kunnen zich via deze weg aanmelden