Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Finaledag%20FSL%202

Zonnige omstandigheden tijdens voorlaatste speelronde

Onder schitterende omstandigheden is zondag de negende speelronde van de Feyenoord Street League afgewerkt. De teams speelden onder het genot van een stralende lentezon de laatste wedstrijden in hun eigen stadion. De laatste speelronde wordt op woensdag 11 mei afgewerkt tijdens de finaledag in het centrum van Rotterdam.

Tijdens de finaledag strijden de nummers één en de beste drie nummers twee van de verschillende poules voor de eindzege. De spanning was daarom om te snijden tijdens de voorlaatste speelronde. Alle teams probeerden nog de broodnodige punten te verzamelen om zo goed mogelijk aan de finaledag te kunnen beginnen.

FC Rijnmond deed dat in haar gloednieuwe stadion, met een prachtig uitzicht op de Van Brienenoordbrug. De ploeg kreeg het lastige Mandela Boys op bezoek, die er vandoor gingen met een knappe 7-12 overwinning. Bij alle andere wedstrijden liep de spanning hoog op, ook bij de toeschouwers en dan met name rondom de wedstrijd FC Millinx – FC Slinge.

Nu de negende speelronde is gespeeld, zal iedereen zich moeten gaan focussen op de Finaledag op woensdag 11 mei. Daarover volgt later deze week meer informatie. Houd deze site en de Facebook-pagina van de Feyenoord Street League dus nauwlettend in de gaten!