Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
nieuwsbericht_scc1516

Zonder jou geen legioen!

Seizoenkaarthouders opgelet: Het is vanaf vrijdag (vandaag) mogelijk om je seizoenkaart te verlengen, waardoor je ook in het seizoen 2015-2016 verzekerd bent van je plek in De Kuip. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een e-mailing of brief met daarin alle benodigde informatie. Het verlengen van je seizoenkaart is mogelijk via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

De voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders duurt tot en met donderdag 16 april 2015. Als je binnen deze periode je seizoenkaart verlengt, profiteer je van een aantal voordelen. Zo heb je recht op gegarandeerd plaatsbehoud of voorrang op verplaatsing en betaal je geen verhoging als gevolg van prijsindexatie*. Besluit je jouw seizoenkaart na 16 april 2015 maar vóór het einde van seizoen 2014-2015 te verlengen, dan betaal je ook geen prijsindexatie*. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de voorrangsperiode voor jou als huidige seizoenkaarthouder. Je kunt dan niet meer verlengen, maar uiteraard wel een nieuwe seizoenkaart aanvragen, echter wel zonder prijsvoordeel.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2015-2016:

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het 1e elftal en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd**;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de KNVB beker (tot 1/8e finale)**;
  • Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot 14 jaar lidmaatschap Kameraadjes);
  • 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

Nieuw: speciale jeugdkorting op alle vakken

Vanaf het seizoen 2015-2016 wordt op alle vakken een speciaal tarief aangehouden voor supporters tot 18 jaar. Alle supporters, geboren op of na 1 juli 1998, ontvangen een korting van 20% op de seizoenkaartprijs. Uitzondering hierop zijn de vakken waarop al (meer) korting gegeven wordt aan jonge supporters, namelijk de gezinsvakken (CC, DD, F, H, OO, P en PP ) en de vakken W1-4, Z1-Z4 en ZIB en YIB.

Simpel verlengen

Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

* Feyenoord hanteert vanaf seizoen 2014-2015 meerdere prijsniveaus voor de verschillende seizoenkaartvakken. Na de verlengingsperiode van vorig seizoen is jouw seizoenkaartprijs met 2,5%, met 5% of niet geïndexeerd. Deze geïndexeerde prijs is de vroegboekprijs voor de seizoenkaartprijs 2015-2016. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering mogelijk dus wel te maken met een prijsstijging.

** Indien van toepassing.