Fanshop
Fanshop

Zondag geen treinverkeer tussen Den Haag en Schiedam

Feyenoord speelt zondagmiddag om 16.45 uur tegen stadsgenoot Excelsior. De Rotterdamse stadsderby zal gespeeld worden in een nagenoeg uitverkocht stadion. Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen de Kralingers en in aanloop naar de wedstrijd Feyenoord - AS Roma zijn de scheidingswanden aan weerszijde van vak G en vak Y2 teruggeplaatst. Bezoekers aan weerszijde van beide vakken moeten hierdoor rekening houden met minder goed zicht vanwege de aanwezigheid van doorzichtige lexaanwanden.
Treinreizigers

Voor het project Spoorzone Delft voert ProRail grootschalige werkzaamheden uit rondom station Delft. Het nieuwe ondergrondse station Delft wordt aangesloten op het bestaande spoornetwerk. Om deze vernieuwingen mogelijk te maken en om dit werk goed en veilig uit te kunnen voeren, is er van zondag 22 t/m vrijdag 27 februari geen treinverkeer mogelijk op het traject Schiedam Centrum - Den Haag Hollands Spoor (HS) / Den Haag Centraal. Op dit traject rijden NS-bussen in plaats van treinen:

Reisalternatieven
  *   Tussen Schiedam Centrum - Delft - Den Haag HS en tussen Delft Zuid en Delft rijden NS-Snelbussen.
  *   Tussen Delft - Rijswijk - Den Haag Moerwijk - Den Haag HS - Den Haag Centraal rijden NS-Stopbussen.
  *   Rotterdam Centraal - Den Haag Centraal: je kunt met de trein omreizen via Gouda.
  *   Delft - Den Haag HS: je kunt gebruikmaken van HTM-lijn 1.
De vertrektijden van de treinen zijn kort van te voren te checken op www.ns.nl (ook voor nieuwe en actuele informatie over de werkzaamheden van ProRail)

Gratis reizen met RET

Feyenoord-supporters kunnen drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Parkeren Beverwaard

Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je dag- of seizoenkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.