Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_0212%20(2)

Zomerprogramma Feyenoord Soccer Schools bekend

Wil jij leren schieten als Robin van Persie? Leren passeren als Steven Berghuis? Of leren tackelen als Sven van Beek? Dat kan tijdens de bomvolle voetbalzomer van Feyenoord Soccer Schools! In de zomervakantie vindt er weer een groot aantal Feyenoord Soccer Camps plaats door het hele land. In dit bericht lees je meer over het programma en kan je je direct inschrijven voor een Feyenoord Soccer Camp.

Train als de spelers van Feyenoord
De trainingen tijdens het Soccer Camp staan onder leiding van ten minste één oud-speler van Feyenoord die wordt bijgestaan door ervaren (assistent-)trainers. Je traint één, twee of drie dagen zoals de spelers van Feyenoord dat ook doen en dat is niet het enige voordeel… Iedere deelnemer krijgt namelijk een:

  • Officieel Feyenoord Soccer Schools-tenue van adidas
  • Feyenoord-bal (met uitzondering van het eendaags Camp)
  • Bidon
  • Persoonlijk deelnamecertificaat na afloop
  • Uniek Feyenoord Soccer Camp-magazine

Data, locaties en inschrijven
Wil jij weten waar de Soccer Camps komende zomer plaatsvinden? Bekijk dan hier het overzicht met alle data en locaties, klik op de locatie waar jij wilt trainen en schrijf je direct in!

Voorjaar
Kun jij niet wachten tot de zomerse voetbalkampen en wil je al eerder deelnemen? Grijp dan de mogelijkheid aan om deel te nemen aan één van onze Camps in het voorjaar. Alle informatie daarover vind je hier.