Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Zo mis je niets van de Klassieker

Zondag staat de 125ste editie van de Klassieker in de Eredivisie op het programma. Wil je niets missen van het duel tussen Ajax en Feyenoord? Zorg dan dat je de officiële kanalen van Feyenoord volgt!

Alle kanalen van Feyenoord staan zondag volledig in het teken van de Klassieker. Vanaf ’s ochtends vroeg wordt op de officiële clubaccounts op Twitter, Instagram en Facebook én in het liveblog door middel van video’s, foto’s en feitjes afgeteld naar het duel in de Johan Cruijff Arena, waar om 14:30 uur wordt afgetrapt.

Livestreams en exclusieve beelden
Vanaf twee uur voor de wedstrijd kun je updates uit het stadion verwachten. Zo kun je de aankomst van de spelersbus bij de Johan Cruijff Arena live bekijken via onze Facebook-pagina, krijg je exclusieve beelden te zien uit de kleedkamer en wordt de warming-up live gestreamd op ons YouTube-kanaal.

Als eerste de opstelling
Wil je als eerste de opstelling van Feyenoord weten? Download dan de officiële Feyenoord App. Via de pushmelding weet je dan eerder dan iedereen welke elf spelers trainer Giovanni van Bronckhorst het veld in gaat sturen.

Liveblog & Feyenoord App
Dankzij het geïntegreerde liveblog is de Feyenoord App ook het perfecte kanaal om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Amsterdam. Je vindt in het liveblog een verslag van minuut tot minuut, actuele foto’s en statistieken. Via de handige pushmeldingen weet je het bovendien direct wanneer er een doelpunt gemaakt is. Scoort Feyenoord, dan hoor je zelfs de bekende goaltune. Kijk je de wedstrijd op FOX Sports? Dan is het liveblog jouw ideale tweede scherm.

Overzicht kanalen
Wil je er zeker van zijn dat je niets mist van de Klassieker? Volg Feyenoord dan via alle onderstaande kanalen!