Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Zien we jou bij de Open Dag in De Kuip?

De traditionele Open Dag van Feyenoord vindt dit seizoen plaats op zondag 21 juli. De presentatie van de selectie en de spectaculaire landing van de helikopter met de nieuwe aanwinsten – onder wie Luciano Narsingh – zijn slechts twee hoogtepunten tijdens het goed gevulde binnen- en buitenprogramma. Ben jij erbij op deze feestelijke Feyenoord-dag?

Oud-Feyenoord
Dit jaar wordt het binnenprogramma afgetrapt met een wedstrijd van Oud-Feyenoord, dat het opneemt tegen Creators FC. Het team van Oud-Feyenoord wordt vertegenwoordigd door onder anderen Royston Drenthe, Ben Wijnstekers, Regi Blinker en Peter Houtman. Creators FC is een team vol internetberoemdheden die vooral bekend zijn bij de jonge doelgroep. De spelers, onder wie Matty, Koen, Jay Jay Boske en Noah Zeeuw, hebben duizenden tot miljoenen volgers. De wedstrijd Oud-Feyenoord – Creators FC begint 14:00 uur.

Kom op tijd!
Benieuwd welke spelers nog meer het veld van De Kuip betreden? Hou dan de officiële kanalen van Feyenoord in de gaten. Niets missen van deze bijzondere wedstrijd? Zorg dan dat je om 13:30 uur op een stoeltje in De Kuip zit en moedig jouw helden aan. Als je van plan bent om met de auto naar de Open Dag te reizen, raden wij je aan hier een parkeerplek te reserveren.

Lees hier alles over de Open Dag