Fanshop
Fanshop
Nieuwsbericht-740x496-Angelo_Renske

Zeker weten dat je goed zit: verleng je seizoenkaart!

Seizoenkaarthouders opgelet! Vanaf vandaag (dinsdag) is het mogelijk om je seizoenkaart te verlengen, waardoor je ook in het seizoen 2018-2019 verzekerd bent van jouw eigen plek in De Kuip. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vandaag een e-mail met de directe mogelijkheid om te verlengen.

Wil jij er ook volgend seizoen elke thuiswedstrijd bij zijn, samen met duizenden andere trouwe kameraden? Verleng snel jouw seizoenkaart en steun Feyenoord ook in het seizoen 2018-2019. Dan weet je zeker dat je goed zit!

Inbegrepen in seizoenkaart 2018-2019:

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd in de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finales)*;
  • Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
  • 10% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

* Indien van toepassing.

Gegarandeerd plaatsbehoud én korting
Verleng je jouw seizoenkaart voor of uiterlijk op vrijdag 13 april, dan profiteer je van gegarandeerd plaatsbehoud en heb je voorrang op verplaatsing (als een eventueel verplaatsingsverzoek niet gehonoreerd kan worden, behoud je gegarandeerd je ‘oude’ plaats). Ook betaal je de vroegboekprijs van het seizoen 2018-2019. Bovendien is het in deze fase mogelijk om te betalen via een automatische incasso.

Simpel en snel verlengen
Jouw seizoenkaart verleng je simpel en snel via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen met je 8-cijferige relatienummer en postcode). Betalen kan met iDEAL, maar het is ook mogelijk om een machtiging voor een automatische incasso af te geven (incasso vindt eind mei 2018 plaats).

Verlengen en automatische incasso
Besluit je jouw seizoenkaart na vrijdag 13 april, maar vóór het einde van het seizoen 2017-2018 te verlengen, dan betaal je de standaardprijs van het seizoen 2018-2019. Ook kun je in deze fase nog steeds betalen via een automatische incasso. Het gegarandeerde plaatsbehoud vervalt in deze fase.

Aanvragen nieuwe seizoenkaart
Feyenoord werkt voor het seizoen 2018-2019 met een wachtlijst voor supporters die een nieuwe seizoenkaart willen aanvragen. Voor deze opzet is gekozen, omdat we na fase 1 en 2 – de fases waarin huidige seizoenkaarthouders kunnen verlengen of verplaatsen – exact kunnen bepalen hoeveel nieuwe aanvragen er gehonoreerd kunnen worden. Legioen-leden krijgen een week voorrang op de wachtlijst. Zij ontvangen later vandaag een e-mail met meer informatie. Meer weten? Kijk op www.feyenoord.nl/wachtlijst

Alle informatie over onder meer het verlengen van je seizoenkaart, verplaatsen en de wachtlijst vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.