Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
2017_uyl_fey_shakhtar

UEFA Youth League: kaartverkoop Feyenoord O19 - Shakhtar O19 gestart

Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes en seizoenkaarthouders kunnen sinds vandaag met voorrang kaarten kopen voor de eerstvolgende wedstrijd van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League. Dat is het duel met FC Shakhtar Donetsk Onder 19 op dinsdag 17 oktober, dat om 15:00 uur begint en wordt gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior.
Kameraadjes
Kaarten voor Kameraadjes kosten slechts €2,50 per stuk. Er kan een onbeperkt aantal kaarten worden bijgekocht, voor €5,- per stuk. De kaartverkoop verloopt via http://www.feyenoord.nl/tickets-uyl-kameraadje. Hier dient ingelogd te worden met relatienummer en postcode.
 
Seizoenkaarthouders
Kaarten voor seizoenkaarthouders zijn te koop voor €5,- per stuk. Er kan een onbeperkt aantal kaarten worden bijgekocht, eveneens voor €5,- per stuk. De kaartverkoop verloopt via http://www.feyenoord.nl/tickets-uyl. Hier dient ingelogd te worden met relatienummer en postcode.
 
Vrije verkoop
De voorrangsperiode voor Kameraadjes en seizoenkaarthouders loopt tot en met vrijdag 29 september. Zaterdag 30 september start de vrije verkoop, waarbij iedereen kaarten kan kopen voor €5,- per stuk. De vrije verkoop verloopt via http://www.feyenoord.nl/tickets-uyl.
 
Derde groepswedstrijd
Het duel met Shakhtar Donetsk is de derde groepswedstrijd voor Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League, de Champions League voor Onder 19-teams. De eerste wedstrijd tegen Manchester City ging met 0-2 verloren, gisteren (dinsdag) behaalde het hoogste jeugdteam een zwaarbevochten en verdiend gelijkspel tegen Napoli Onder 19 (2-2).