Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Website_Jimmie_PlayOffs

YimmieHD maakt zich klaar voor Global Series Playoffs

De FIFA 18 Global Series Playoffs gaan voor Jimmy Donkers morgen (vrijdag) van start. De wedstrijden waarin de eSporter van Feyenoord (YimmieHD) zich kan plaatsen voor de eWorld Cup Grand Final worden in Amsterdam gespeeld. Er doen 64 professionele FIFA-spelers op de PlayStation 4 mee aan het toernooi, waar de beste zestien deelnemers zich plaatsen voor de Grand Final.

Het toernooi start vrijdag om 14:00 uur en duurt maximaal tot en met zondag 3 juni. In de Global Series Playoffs wordt gespeeld volgens ‘het Zwitserse systeem’. Dat betekent dat YimmieHD het tegen in totaal zeven tegenstanders in een BO2 (‘best of two’) op neemt. Als hij van vier tegenstanders wint, plaatst hij zich voor de knock-outfase. Als Jimmy van vier tegenstanders verliest, ligt hij er uit.

Volg YimmieHD live
Voor Jimmy is het zaak om bij de laatste zestien van het toernooi te komen, zodat hij zich plaatst voor de Grand Final. De winnaar van het PlayStation toernooi ontvangt $35,000,-. De wedstrijden van de Global Series zijn live te volgen via EA Twitch. Wil jij een kijkje achter de schermen krijgen bij dit grote toernooi? Volg Feyenoord eSports dan via Instagram.