Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
basisplaatje_logo_feyenoord

Woensdag start verkoop sc Heerenveen – Feyenoord

Morgen (woensdag 27 november) start via Ticketbox en internet voor houders van een Diamond- en Goldcard de verkoop voor de wedstrijd sc Heerenveen – Feyenoord van zondag 8 december aanstaande (aanvang 12.30 uur). Voor deze wedstrijd zijn 1.280 kaarten voor Feyenoord-supporters beschikbaar. Vanaf komende zaterdag kunnen ook de houders van een Silvercard een kaart kopen. Dit is alleen mogelijk via Ticketbox.

De verkoop voor het duel in Friesland zou oorspronkelijk starten op woensdag 20 november, maar werd uitgesteld omdat Feyenoord nog geen besluit had genomen over de wijze waarop de kaarten zouden worden verkocht. De Friese club en de Gemeente Heerenveen hadden een vervoersregeling voorgesteld, waarbij een deel van de supporters via een volledige vrije regeling naar Heerenveen kon komen en een deel van de aanhang gebruik diende te maken van een omwissellocatie. Om zowel principiële als praktische redenen achten Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging het niet wenselijk om binnen de eigen supportersgelederen onderscheid te maken en was er voor de club dus geen andere mogelijkheid dan te kiezen voor een optie waarbij iedereen langs een omwissellocatie dient te rijden. Vanaf die locatie dienen alle supporters direct naar het stadion te rijden.

De Gemeente Heerenveen verzoekt alle Feyenoord-supporters vriendelijk doch dringend zich voor de wedstrijd niet op te houden in het centrum van Heerenveen. Supporters zonder eigen vervoer kunnen uiteraard gebruik maken van vrijwillig busvervoer vanaf De Kuip.