Fanshop
Fanshop
wk_brasil_oranje_portret

WK-gangers Feyenoord beschikbaar voor voorronde CL

Feyenoord kan in de voorronde van de Champions League een beroep doen op de Feyenoorders die momenteel met het Nederlands elftal deelnemen aan het WK in Brazilië. Technisch directeur Martin van Geel en hoofdtrainer Fred Rutten hebben hierover afspraken gemaakt met aanvoerder Jordy Clasie, die deel uitmaakt van de selectie van Oranje.

De WK-gangers zullen zich in de week voorafgaand aan de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League, die wordt gespeeld op dinsdag 29 of woensdag 30 juli, melden in De Kuip. Later dit seizoen zullen de internationals ter compensatie extra vrij krijgen.

Het Nederlands elftal speelt woensdagavond in de halve finale van het WK tegen Argentinië. Bij winst plaatst Oranje zich voor de finale die komende zondag om 21.00 uur wordt gespeeld. Bij verlies speelt Nederland zaterdag om 22.00 uur de troostfinale.

Om de WK-gangers in elk geval voldoende rust te geven in de aanloop naar de eerste Europese wedstrijd van dit seizoen, zullen zij niet aanwezig zijn tijdens de Open Dag van Feyenoord op zondag 20 juli.