Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-cambuur-25

Winnaars ‘Voorspel de Uitslag’

Elke week kunnen Kameraadjes de uitslag van de wedstrijd van Feyenoord voorspellen om zo kans te maken op een leuke Feyenoord-prijs. Deze week voorspelden weer heleboel leden van de leukste Juniorclub van Nederland de uitslag van Feyenoord tegen SC Cambuur goed.

En dat is drie in een week! Na FC Utrecht en AZ verloor ook SC Cambuur van Feyenoord. In De Kuip was de ploeg van Giovanni van Bronckhorst met 3-1 te sterk voor de ploeg uit de Friese hoofdstad, Leeuwarden. Maar of die uitslag nou heel verrassend was? Nou, nee! Heel veel Kameraadjes voorspelden de uitslag van de wedstrijd goed. Uit al die meestervoorspellers heeft Coentje drie prijswinnaars uitgekozen, namelijk: Floortje Scherpenberg, Willem van de Biesebos en Koen Hollander. Gefeliciteerd, jullie winnen een leuke Feyenoord-prijs!

Ben jij niet één van de winnaars? Niet getreurd! Voorspel nu via deze link de uitslag van de komende wedstrijd van Feyenoord: die in Arnhem tegen Vitesse. Wie weet ben jij komend weekend de winnaar van die leuke Feyenoord-prijs!