Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
seizoenkaart-1

Winnaar seizoenkaart voor het leven: ‘Kon het niet geloven’

Leonard van Brouwershaven is voor de rest van zijn leven verzekerd van een vaste plek in De Kuip. De Feyenoord-supporter uit Heenvliet is de winnaar van de seizoenkaart voor het leven, die door hoofdsponsor Opel beschikbaar werd gesteld rondom de Benefietwedstrijd voor het leven tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam op donderdag 24 maart. Hij ontving de prijs zaterdagavond voorafgaand aan het duel met FC Groningen uit handen van oud-Feyenoordspeler Ben Wijnstekers.

Van Brouwershaven maakte kans op de fantastische prijs, omdat hij rondom de benefietwedstrijd meedeed aan de donatieactie voor de Hartstichting. Door ‘HART’ naar 4333 te sms-en, doneerde hij niet alleen drie euro aan de Hartstichting, maar maakte hij automatisch kans op de seizoenkaart voor het leven.

‘Ik was eigenlijk al weer vergeten dat ik had meegedaan aan de actie, totdat ik afgelopen maandag ineens werd gebeld door Ben Wijnstekers’, reageerde de gelukkige winnaar, die seizoenkaarthouder is op Vak F. ‘Ik kon het eerst niet geloven, dacht dat ik in de maling werd genomen. Toen het echt waar bleek te zijn, was ik natuurlijk heel erg blij. Ik was sowieso al van plan om de rest van mijn leven naar De Kuip te gaan, maar dat ik daar dankzij deze prijs van verzekerd ben, is fantastisch.’

Van Brouwershaven en zijn zoontje werd zaterdagavond voor de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen ontvangen in de Business Unit van Opel. Daar ontving de supporter niet alleen de cheque uit handen van Opel-directeur Johan Claassen, maar overhandigde David Verschoor van de Hartstichting hem tevens een exclusief, gouden Kuip-stoeltje met daarop nummer 12. ‘Die krijgt thuis een mooi plaatsje. Telkens als ik dat stoeltje zie, zal dat me herinneren aan het feit dat ik de rest van mijn leven een plaats heb in De Kuip’, sprak de prijswinnaar grijnzend.