Fanshop
Fanshop
fey-ajax-31

Win twee kaarten voor het bekerduel met Willem II!

Met de Feyenoord Adventskalender maak je in de maand december tot de kerstdagen elke dag kans op prachtige Feyenoord-prijzen. Wie het cadeautje van vandaag (maandag) openmaakt, ziet dat deze prijs bestaat uit twee kaarten voor de wedstrijd Feyenoord – Willem II. Dit duel in de achtste finale van de KNVB beker wordt aankomende donderdag om 20.45 uur gespeeld. Wil jij een bijzondere bekeravond beleven in De Kuip? Doe dan mee!

Feyenoord geeft 25 keer twee kaarten weg voor het bekerduel van donderdag. In de allerlaatste thuiswedstrijd van het jaar 2015 gaat de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst op jacht naar een plaats in de kwartfinale van het bekertoernooi. Wil jij hierbij zijn en het elftal naar de overwinning schreeuwen? Via www.feyenoord.nl/advent maak je kans op twee kaarten!

Voor Feyenoord – Willem II zijn ook nog kaarten te koop, vanaf 22 euro per stuk. Alle thuiswedstrijden van dit seizoen tot dusver waren uitverkocht, zetten we die reeks komende donderdag door? En kunnen de mannen van Van Bronckhorst op jouw steun rekenen in de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop? Kom naar De Kuip! Kaarten zijn verkrijgbaar via www.feyenoord.nl/ticketshop.