Fanshop
Fanshop
banner%201%20-%20740x%20461%20ZONDER%20GELE%20BALK%20Copy

Win een uniek Europees wedstrijdshirt

Hoofdpartner Qurrent biedt supporters van Feyenoord de kans om een Europees wedstrijdshirt van dit seizoen te winnen. Het gaat om de unieke en aangepaste shirts van dit seizoen met de Champions League-badge, door de Feyenoord-spelers gedragen tijdens de wedstrijden in de Champions League tegen Manchester City, Napoli en Shakhtar Donetsk.

Wil je kans maken op dit echte collectors item? Vul dan dit formulier in op de officiƫle Facebook-pagina van Feyenoord om kans te maken!

Feyenoord en Qurrent zijn een samenwerking aangegaan voor vier seizoenen. De nieuwe hoofdpartner van Feyenoord is al drie jaar op rij door de Consumentenbond en Greenpeace uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland. Naast het leveren van energie helpt Qurrent haar klanten actief met het opwekken en besparen van energie. Een Nederland dat net zoveel energie opwekt als verbruikt is de missie!

Doe jij ook mee? Je steunt de club, helpt het klimaat en je hebt er zelf ook voordeel bij. Zo winnen we allemaal! Meer weten? Kijk op Qurrent.nl/Feyenoord.

  • Qurrent