Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
kameraadje-6

Win een gratis Kameraadjes-lidmaatschap!

Als Kameraadjes weet jij natuurlijk als geen ander hoe cool het is om lid te zijn van de leukste juniorclub van Nederland. Feyenoord geeft vandaag 25 keer een gratis lidmaatschap weg van de Kameraadjes, dus zorg ervoor dat jouw zusje, broertje, vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje, team- of klasgenoot of neefje of nichtje mee doet met de actie en wie weet winnen zij wel dat gratis lidmaatschap. Als je zelf nog geen Kameraadje bent, mag je zelf natuurlijk ook mee doen!

De traditionele feestmaand december is begonnen, hét moment om alle Feyenoord-supporters te bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun en support in 2015. De club doet dat door middel van de Feyenoord Adventskalender en pakt tot aan Kerst dagelijks uit met exclusieve prijzen, fraaie acties en bijzondere momenten. Vandaag wordt er een wel heel bijzondere prijs weggeven. Namelijk een gratis lidmaatschap van de Kameraadjes. Niet één keer, niet twee keer, maar aan liefst 25 gelukkigen.

De Feyenoord Adventskalender is te vinden op www.feyenoord.nl/advent en op de officiële Facebook-pagina van Feyenoord. Doe snel mee en wie weet win jij voor jezelf of voor iemand anders een lidmaatschap voor de leukste juniorclub van Nederland: de Kameraadjes!