Fanshop
Fanshop
Uitvak%20NEC

Wijziging in startdata kaartverkoop uitduels met N.E.C. en AZ

In verband met de Europese uitwedstrijden tegen Fenerbahçe en Manchester United, waarbij veel Feyenoord-supporters aanwezig zullen zijn, zijn de aanvangsdata van de kaartverkoop van twee uitduels in de Eredivisie gewijzigd. Het gaat om de uitwedstrijden tegen N.E.C. en AZ.

N.E.C. - Feyenoord
De kaartverkoop voor N.E.C. – Feyenoord (speeldatum zondag 16 oktober) zou voor Diamondcardhouders aanvankelijk morgen (woensdag 28 september) starten, maar is nu verplaatst naar woensdag 5 oktober 09:00 uur. Houders van een Goldcard hebben vervolgens vanaf zaterdag 8 oktober 09:30 uur de mogelijkheid een kaart te kopen. De eventueel resterende kaarten worden vanaf dinsdag 11 oktober 18:00 uur aan houders van een Silvercard aangeboden.

AZ - Feyenoord
De kaartverkoop voor AZ – Feyenoord (speeldatum zondag 11 december) voor de houders van een Diamondcard en Goldcard wordt met een week vervroegd. De kaartverkoop voor Diamondcardhouders start daardoor op woensdag 16 november 09:00 uur. Goldcardhouders kunnen vanaf zaterdag 19 november 09:30 uur een kaart kopen. De eventueel resterende kaarten worden vanaf zaterdag 3 december 09:30 uur aan houders van een Silvercard aangeboden.