Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
peter%20houtman-ben%20wijnstekers

Wijnstekers opnieuw winnaar van ‘Ben vs. Peter’

Ben Wijnstekers is er dit seizoen wederom in geslaagd om Peter Houtman te verslaan in het juist voorspellen van thuiswedstrijden van Feyenoord in het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine. Beide oud-spelers geven in de rubriek ‘Ben vs. Peter’ hun prognoses voor de eerstvolgende thuiswedstrijd en kunnen daarmee punten verdienen.

Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd was Wijnstekers al niet meer in te halen door Houtman en dus deed de juiste voorspelling van de stadionspeaker voor de derby tegen Sparta (3-1) er niet meer toe. Houtman kwam hierdoor op een puntentotaal van 106, terwijl Wijnstekers finishte op 119 punten. Dat is een punt meer dan het aantal waarmee de voormalig aanvoerder van Feyenoord vorig seizoen eindigde.

Wijnstekers versloeg Houtman niet alleen voor het tweede jaar op rij, maar ook voor de derde keer in vier seizoenen. Beide Feyenoorders troffen elkaar kort na afloop van de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen in de spelerstunnel, waarbij Houtman direct van de gelegenheid gebruik maakte om zijn welgemeende felicitaties over te brengen.