Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
legioenspeler_nieuwsbericht-januari18

Wie wordt Legioen Speler van de Maand januari?

De stembus voor de verkiezing van Legioen Speler van de Maand is weer geopend. Leden van Het Legioen kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen op de eerste Legioen Speler van de Maand van het jaar 2018. Alle deelnemers maken automatisch kans op één van de drie gesigneerde thuisshirts.

Leden van Het Legioen kunnen twaalf punten verdelen over de drie Feyenoorders die zij in de maand januari vonden uitblinken. De speler die uiteindelijk de meeste stemmen ontvangt, kroont zich tot Legioen Speler van de Maand januari. Je kunt hier jouw punten verdelen over jouw favoriete spelers van de maand januari. Dit kan tot en met woensdag 7 februari.

De winnaar wordt volgende week bekendgemaakt. De afgelopen vier keer mocht Steven Berghuis de award in ontvangst nemen. Gaat de topscorer opnieuw met de award aan de haal of is het deze keer de beurt aan een andere speler?

Na een teleurstellende competitiehervatting in Amsterdam sloot Feyenoord de eerste maand van het nieuwe jaar af met een heerlijke overwinning in het bekertoernooi. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst plaatste zich ten koste van koploper PSV voor de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Verder werd gelijkgespeeld in Utrecht (1-1) en in eigen huis gewonnen van ADO Den Haag: 3-1.