Fanshop
Fanshop
OPEL%20SOCIALWALL

Wens de spelers woensdag succes met de Opel Socialwall

Voorafgaand aan de bekerkraker Feyenoord - Ajax lanceert hoofdsponsor Opel de Opel Socialwall. Hiermee biedt de hoofdsponsor in samenwerking met de club supporters de kans om de spelers met online ingezonden berichten succes te wensen voor de Klassieker van woensdagavond. Om meer supporters nóg dichter bij de spelers te brengen, kunnen vanaf nu ook berichten via Facebook en Instagram worden ingezonden, in plaats van alleen via Twitter. De Socialwall is daarmee een uitbereiding van de Twitterwall, die sinds twee seizoenen geleden al regelmatig werd ingezet bij thuiswedstrijden van Feyenoord.

De Opel Socialwall opent aankomende woensdag om 16:45 uur, precies drie uur voor aanvang van Feyenoord – Ajax. Vanaf dat moment worden de leukste succeswensen aan de spelers getoond in het spelershome, waar de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst de laatste voorbereidingen treft op de bekerwedstrijd. Supporters kunnen de spelers aanmoedigen door #gajemee in hun berichten te gebruiken. Vanaf aanstaande woensdag kan dat dus ook via Instagram en Facebook.

Benieuwd of jouw inzending het spelershome bereikt? Houd dan woensdag vanaf 16.45 uur www.opel.nl/feyenoord in de gaten.