Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Websitebericht%20ladies%20treatment

Welke dame verras jij met een Feyenoord Ladies Treatment?

Feyenoord presenteert: een Feyenoord Ladies Treatment. Verdient jouw moeder, vrouw, vriendin, zus, tante of andere vrouwelijke topper een onvergetelijke avond in De Kuip? Meld haar aan en wie weet wordt zij uitgenodigd om de bekerwedstrijd tegen AVV Swift op woensdag 25 oktober op bijzondere wijze te beleven.

Wat is een Feyenoord Ladies Treatment?
Met een Feyenoord Ladies Treatment win je een speciale behandeling in Feyenoord-stijl. Van vervoer van en naar De Kuip met een Feyenoord-Opel tot een VIP-bezoek op de Business Seats aan het bekerduel tegen AVV Swift; alles is tot in de puntjes verzorgd. Er worden twee winnaressen gekozen, die ieder een vriendin mogen meenemen om deze avond mee te beleven.

Presentatie nieuw Feyenoord-item
De twee winnaressen hebben naast het VIP-arrangement tevens de eer om een gloednieuw damesitem van de Feyenoord Fanshop te presenteren… Vanaf het moment van deze presentatie is dit item verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en via www.feyenoordfanshop.nl.

Wie verdient het volgens jou om te worden verrast met een Feyenoord Ladies Treatment? Geef haar op via www.feyenoord.nl/ladiestreatment.