Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
O10Katwijk3

Wedstrijdverslagen Feyenoord Voetbalschool 28 november 2015

Beide E teams van Feyenoord boeken ruime zege

ESTO E1 – Feyenoord O/10 0-7
Feyenoord O/10 boekte zaterdag een goede overwinning op het hoogste E-team van ESTO. Het team van trainer Marchanno Schultz won uiteindelijk met 0-7 en zag Kiani Inge drie doelpunten voor zijn rekening nemen. 
Vanaf het begin zetten de spelers van de uitploeg goed druk op de bal. Hierdoor kwam ESTO nooit in het eigen spel. Feyenoorder Tyron Mensah opende de score door van afstand hard uit te halen: 0-1. 
Feyenoord O/10 kwam vervolgens nog meer in het eigen spel en aan het einde van de eerste helft maakte Avery Appiah twee goede doelpunten. In de tweede helft werd het goede spel voortgezet en liep Feyenoord nog verder weg van ESTO E1. Met een officieuze hattrick had Kiani Inge na rust een groot aandeel in het oplopen van de score. Ty-Shaun van Gonter, die de 0-6 voor zijn rekening nam, was met een knappe boogbal verantwoordelijk voor het mooiste doelpunt van de wedstrijd. 
,,Mijn spelers hebben deze overwinning verdiend,” sprak trainer Marchanno Schultz. ,,Als ze elkaar in de tweede helft wat meer de bal hadden gegund, hadden we een overwinning geboekt die in de dubbele cijfers was uitgevallen.” 

Scoreverloop:
0-1 Tyron Mensah
0-2 Avery Appiah
0-3 Avery Appiah
0-4 Kiani Inge
0-5 Kiani Inge
0-6 Ty-Shaun van Gonter
0-7 Kiani Inge

Spelers Feyenoord: 
Ivar Joels, Lars de Blok, Mink Nipius, Brooklyn Minnaar, Tyron Mensah, Thomas van Zijp, Goof Schippers, Avery Appiah, Kiani Inge, Zino Sneijer, Jermain Fernandes en Ty-Shaun van Gonter. 


Feyenoord O/10 – Katwijk E1 10-0
Feyenoord O/10 speelde op het eigen Varkenoord zaterdag een dijk van een wedstrijd. De ploeg van trainer Glenn van der Kraan ging wervelend van start (al snel 4-0) en liep na een 5-0 ruststand nog verder weg van Katwijk E1. Uiteindelijk zegevierden de Rotterdammers met maar liefst 10-0. In de eerste tien minuten van de wedstrijd ging er weinig fout aan Feyenoordzijde. Furkan Ulutas schoot twee keer raak, waarvan hij bij een van die doelpunten de keeper van Katwijk uitkapte en met een lob verschalkte. Ivanildo da Silva Mendes en Bjorn Otte namen de andere twee doelpunten in de openingsfase voor hun rekening. Nog voor de pauze kwam Ivanildo da Silva Mendes voor de tweede keer tot scoren: 5-0.


 
In het tweede deel ging Feyenoord vrolijk verder met het produceren van doelpunten. Onder andere Illajh de Ruijter kwam tot scoren (twee keer), waarbij hij de doelman van de bezoekers één keer passeerde met een keihard schot in de kruising. Na de 9-0 van Furkan Ulutas, zijn derde doelpunt van de wedstrijd, bepaalde Nathan la Cruz-Ekimova de eindstand op 10-0. 
,,We begonnen echt geweldig aan de wedstrijd en hebben die lijn goed door kunnen trekken. Ik ben trots op de jongens,” aldus oefenmeester Van der Kraan. 

Scoreverloop:
1-0 Furkan Ulutas
2-0 Ivanildo da Silva Mendes
3-0 Bjorn Otte
4-0 Furkan Ulutas
5-0 Ivanildo da Silva Mendes
6-0 Sten Janssen
7-0 Illajh de Ruijter
8-0 Illajh de Ruijter
9-0 Furkan Ulutas
10-0 Nathan la Cruz-Ekimova

Spelers Feyenoord: 
Tim Haksteeg, Ivanildo da Silva Mendes, Bjorn Otte, Badder Talhaoui, Illajh de Ruijter, Nathan la Cruz-Ekimova, Illias Mouh, Ronaldo Hiwat, Soufiane Ben Addi, Furkan Ulutas en Sten Janssen. Feyenoord O/9 –Wilhelmus F1 5-0
Feyenoord O/9 was in de thuiswedstrijd tegen Wilhelmina F1 duidelijk de betere partij. De ploeg van oefenmeester Dane Brard leidde halverwege met 1-0 door een mooi doelpunt van Jeyano Fortes Rocha. Na de pauze namen de Rotterdammers al snel afstand van de bezoekers, die uiteindelijk met een 5-0 nederlaag huiswaarts keerden. Feyenoord had voor rust het beste van het spel. Een paar goede aanvallen leverden net geen doelpunt op, maar via de goed spelende Jeyano Fortes Rocha, die aan de zijkant volop combineerde met Sil Zwaanenburg, werd het voor rust toch 1-0. Nick van Riel wipte de bal slim over zijn tegenstander op en schoot de bal richting het doel. De voorlangs scherende bal werd door Jeyano Fortes Rocha knap binnen gevolleerd. Ook Wilhelmus kreeg voor het rustsignaal een aantal goede kansen, maar doelpunten leverden dat niet op.In het tweede bedrijf was Feyenoord duidelijk de betere ploeg. Teun van der Ent zette zijn handtekening onder de 2-0, waarna Szymon Pycek het derde Feyenoorddoelpunt voor zijn rekening nam. Met opnieuw een mooi doelpunt, ditmaal een schot van afstand, maakte Jeyano Fortes Rocha de 4-0, waarna Nick van Riel het slotakkoord verzorgde: 5-0.
,,De score viel vandaag misschien wat lager uit, maar we hebben niet onaardig gespeeld,” sprak trainer Brard. ,,In de tweede helft hebben we goed gevoetbald en heb ik leuke combinaties gezien.” 

Scoreverloop:
1-0 Jeyano Fortes Rocha
2-0 Teun van der Ent
3-0 Szymon Pycek
4-0 Jeyano Fortes Rocha
5-0 Nick van Riel

Spelers Feyenoord: 
Nick van Riel, Daan Hartman, Lucas Gardenier, Teun van der Ent, Szymon Pycek, Jeyano Fortes Rocha, Sil Zwaanenburg, Youri Stam, Moreno Gompel, Tobias van den Elshout en Luuk Koppert. Spijkenisse F1 – Feyenoord O/9 1-9
Feyenoord O/9 boekte een monsterzege in de uitwedstrijd tegen het F1-team van Spijkenisse. Voor de ploeg van trainer Leen Boer trof Chivano Pocorni in de eerste helft al drie keer doel. Mede door twee treffers van Jaden de Guzman, werd het uiteindelijk 1-9. 
De Feyenoorders gunden elkaar in de openingsfase van het duel duidelijk de bal. Dat leverde al snel het openingsdoelpunt op van Chivano Pocorni, die werd bediend door zijn teamgenoot Mink Nipius. Niet veel later was Chivano Pocorni ook verantwoordelijk voor de 0-2. 
Via Mike Roovers werd het 0-3, waarna de goed spelende Chivano Pocorni al zijn derde doelpunt van de dag maakte. Diezelfde Chivano Pocorni was ook betrokken bij de 0-5, die uiteindelijk op naam kwam van Jaden de Guzman. In de omschakeling had Chivano Pocorni de bal opgepikt, waarna hij Jaden de Guzman met een goede steekbal vrijspeelde: 0-5. Spijkenisse F1 deed vlak voor de pauze wat terug, nadat Feyenoord na een hoekschop slordig balverlies leed. 
In de tweede helft ging Feyenoord, waar Rayan Boulahrouz een van de uitblinkers was, op zoek naar nog meer doelpunten. Die volgden ook: Eerst scoorde Younes Jaber el Meftahi (1-6), waarna Jaden de Guzman en Jayden Boelhouwers de score verder opvoerden. Mike Roovers, die de bal met links knap binnenschoot, maakte de laatste treffer van de wedstrijd: 1-9. 
,,We hebben vandaag heel veel kansen gecreëerd en het eigenlijk nagelaten om nog meer doelpunten te maken,” aldus Feyenoordtrainer Leen Boer.  

Scoreverloop:
0-1 Chivano Pocorni
0-2 Chivano Pocorni
0-3 Mike Roovers
0-4 Chivano Pocorni
0-5 Jaden de Guzman
1-5
1-6 Younes Jaber el Meftahi
1-7 Jaden de Guzman
1-8 Jayden Boelhouwers
1-9 Mike Roovers

Spelers Feyenoord: 
Ivan Sahinbas, Rayan Boulahrouz, Noah el Makhi, Senna Steevens, Chivano Pocorni, Mike Roovers, Efe Kasembeg, Jayden Boelhouwers, Younes Jaber el Meftahi, Imran Talhaoui en Jaden de Guzman. 


Feyenoord O/8 – RVVH F1 8-3
Na een doelpuntrijk duel tussen Feyenoord O/8 en RVVH F1 stapte de spelers van de eerste ploeg als winnaars van het veld. De ploeg van trainer John van Kaam zag RVVH na een 4-0 voorsprong nog wel terugkeren (tot 4-3), maar nam vervolgens definitief afstand van de gasten uit Ridderkerk. Feyenoord schoot zaterdagochtend uit de startblokken. De Rotterdammers hielden de spelers van de uitploeg goed onder druk en zaten al snel op een zetel. Na het openingsdoelpunt van Dani van Loenen, die in de beginfase ook de 3-0 maakte, zorgden Hamza Boujdaine en Kelvin Neijenhuis ervoor dat het al snel 4-0 stond. 
Het niveau van Feyenoord zakte vervolgens ver terug. Nog voor de pauze produceerde RVVH F1 de 4-1, waarna de Ridderkerkers in de tweede helft wel heel dichtbij kwamen door twee keer te scoren. Feyenoord mocht doelman Thomas Slomp dankbaar zijn dat RVVH daarna niet op 4-4 kwam. 
Toch herstelden de Rotterdammers zich goed. Xavi Brank bleek het eindstation na een prachtige Feyenoord-aanval via doelman Thomas Slomp, Hamza Boujdaine en Jeremiah Nirk. Na deze 5-3 besliste Kelvin Neijenhuis de wedstrijd door de stand op te tillen naar 7-3. In de laatste minuten maakte Dani van Loenen zijn derde doelpunt van de wedstrijd. ,,Ik ben over vandaag niet helemaal tevreden. We begonnen goed, maar werden daarna te gemakzuchtig. De wil om te winnen ontbrak, maar gelukkig heb ik wel een aantal mooie combinaties gezien. Daar moeten we mee door,” aldus trainer John van Kaam. 

Scoreverloop:
1-0 Dani van Loenen
2-0 Hamza Boujdaine
3-0 Dani van Loenen
4-0 Kelvin Neijenhuis
4-1
4-2
4-3
5-3  Xavi Brank
6-3  Kelvin Neijenhuis
7-3  Kelvin Neijenhuis
8-3  Dani van Loenen

Spelers Feyenoord:
Thomas Slomp, Tim Homan, Maxim van der Kaaij, Hamza Boujdaine, Dani van Loenen, Kelvin Neijenhuis, Xavi Brank, Jeremiah Nirk, Tijs Halbe en Yannick van Bommel. VVOR F1 – Feyenoord O/8 4-8
In een doelpuntrijk duel trok Feyenoord O/8 uiteindelijk aan het langste eind. Vier doelpunten van VVOR F1 bleken niet voldoende, omdat Feyenoord O/8, zaterdag gecoacht door Harrie Nugteren, maar liefst acht keer doel trof. 
Feyenoord kende een goede start en kwam via Nnamdi Koka en Sem Nobel al snel op voorsprong. Na de aansluitingstreffer van de gastheren kregen de bezoekers het lastig. Gelukkig stond doelman Joshua Reit zijn mannetje en bleef het 1-2. 
In een korte fase die daarop volgde, besliste Feyenoord de wedstrijd. In een tijdsbestek van slechts vier minuten schoten Nicky Rueck, Abdullah Akachar en Arman Nahamy raak: 1-5. 
Na de pauze liep Feyenoord gemakkelijk uit naar 1-7 (door doelpunten van Nnamdi Koka en Steven Ockeloen), waarna VVOR door drie doelpunten enigszins terugkwam in de wedstrijd. Via Feyenoorder Nicky Rueck, die zijn tweede treffer van de wedstrijd maakte, werd het vlak voor tijd nog 4-8. 
,,Nadat we eenvoudig uitliepen naar 1-7 vergaten we achterom te kijken en liepen we niet meer in positie. Hierdoor kregen we onnodig wat doelpunten tegen. Maar bij vlagen heb ik goed spel gezien,” aldus trainer Nugteren.

Scoreverloop:
0-1 Nnamdi Koka
0-2 Sem Nobel
1-2
1-3 Nicky Rueck
1-4 Abdullah Akachar
1-5 Arman Nahany
1-6 Nnamdi Koka
1-7 Steven Ockeloen
2-7
3-7
4-7
4-8 Nicky Rueck

Spelers Feyenoord: 
Joshua Reit, Divaio Sequira, Steven Ockeloen, Nicky Rueck, Dean de Kraaij, Nnamdi Koka, Arman Nahany, Abdullah Akachar, Sem Nobel en Naut van Tol. 


CKC F2 – Feyenoord O/7 0-3
Feyenoord O/7 won zaterdagmorgen op knappe wijze van CKC F2. In een wedstrijd, die af en toe wat rommelig oogde, verzorgden Simon Groenendijk, Niek den Dulk en Abdel Nouamani de doelpunten voor de bezoekers uit Rotterdam-Zuid, waardoor het uiteindelijk 0-3 werd. 
Feyenoord kwam na zo’n tien minuten spelen op voorsprong. Met zijn linkervoet schoot Simon Groenendijk de bal goed voorbij de CKC-doelman: 0-1. 
Niet veel later sloeg Feyenoord O/7 opnieuw toe. Feyenoorder Didi Adams volleerde de bal voor het CKC-doel langs en vond Niek den Dulk, die de bal met zijn verkeerde been over de doellijn kreeg: 0-2.
Na rust was de eerste grote kans voor Feyenoord, maar helaas voor de ploeg van trainer Etienne Shew-Atjon trof Simon Groenendijk de paal. Zijn teamgenoot Abdel Nouamani had vijf minuten voor tijd meer succes, waardoor de wedstrijd definitief in het slot viel. 
,,De jongens hebben goed gespeeld en continu goed druk op de bal gegeven. Bij 0-2 had ik nog het gevoel dat het spannend zou kunnen worden als CKC had gescoord, maar na de 0-3 was het gebeurd,” aldus coach Shew-Atjon. 

Scoreverloop:
0-1 Simon Groenendijk
0-2 Niek den Dulk 
0-3 Abdel Nouamani 

Spelers Feyenoord: 
Levy Kemp, Simon Groenendijk, Matthew Amoah, Cas Hufkens, Niek den Dulk, Joshua Bastien, Ryan Jasper, Marouan Koelewijn, Menno van den Haselkamp, Abdel Nouamani en Diordano Adams.