Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
O10ARC1

Wedstrijdverslagen Feyenoord Voetbalschool 14 november 2015

Feyenoord O/8 biedt goed weerstand tegen Feyenoord O/9 maar moet het onderspit delven met 2-7

Roosendaal D1 – Feyenoord O/12 0-2
Feyenoord O/12 heeft zaterdag drie punten overgehouden aan het treffen met Roosendaal D1. Het elftal van oefenmeester Davey van den Berg kwam al vroeg op voorsprong, maar imponeerde vervolgens amper. Alleen Feyenoordspeler Remsey van der Linden trof nog doel: 0-2. 
De Rotterdamse uitploeg begon goed aan de wedstrijd en al snel leverde dat een doelpunt op. In het zestienmetergebied haalde Lars de Blok doeltreffend uit: 0-1. Feyenoord kon die goede start geen vervolg geven en werd vooral in balbezit erg slordig. 
Na de pauze probeerden de Feyenoorders meer rust aan de bal te houden, maar hierin slaagden ze niet. Toch was er voor de Rotterdammers niets aan de hand, zeker niet nadat Remsey van der Linden een hoekschop van Delano van der Heijden langs de Roosendaal-keeper kopte: 0-2. 
,,Dit was een slechte wedstrijd van onze kant,” luidde het korte commentaar van Feyenoordtrainer Davey van den Berg. 

Scoreverloop:
0-1 Lars de Blok
0-2 Remsey van der Linden

Opstelling Feyenoord:
Tjeerd Dekker, Niels van Wingerden, Mees van Tol, Liam Oetoehganal (49. Nesto Groen), Siem de Moes (45. Omar Mohamedhoesein); Amir Rais, Quint van Dam, Remsey van der Linden; Delano van der Heijden, Lars de Blok en Gio-Renys Felicia (45. Jayden Daleman). 


Spartaan’20 D2 – Feyenoord O/11 3-1
Tegen het hoog geklasseerde Spartaan’20 ging Feyenoord O/11 met 3-1 onderuit. Het elftal van oefenmeester Martijn de Vries kreeg op slag van rust de 1-0 tegen en kon die achterstand in de tweede helft niet meer ombuigen. Namens de bezoekers vond alleen Mikai-Kok Liesdek het net. 
De wedstrijd ging onrustig van start, want door twee te korte terugspeelballen, aan beide kanten van het veld, ontstonden er kansrijke situaties. Doelpunten bleven echter uit.
Na deze openingsfase was Spartaan’20, dat telkens snel de aanval zocht, de gevaarlijkste ploeg, maar de gastheren kwamen niet tot scoren. Feyenoord kwam vervolgens wat beter in de wedstrijd en probeerde via de backs de aanval te zoeken. Feyenoorder Jaden Slory, die door Imran el Yourghi werd weggestuurd, kwam één keer tot een kans, maar zijn inzet werd door de Spartaan’20-doelman eenvoudig gekeerd. 
Vlak voor de pauze sloeg de thuisploeg toe, nadat Feyenoord matig uitverdedigde. Na rust probeerden de bezoekers wat vroeger druk te zetten op de verdediging van Spartaan’20, maar tot kansen leidde dit niet. In de omschakeling werden de gastheren juist gevaarlijk en via één van die omschakelmomenten werd het 2-0. 
Niet veel later kwam Feyenoord terug in de wedstrijd, nadat Mikai Kok-Liesdek, die werd aangespeeld door Rico Speksnijder, het eindstation van een Feyenoord-aanval was. Spartaan’20 werd slordig en merkte dat Feyenoord wel eens terug in de wedstrijd kon keren. De thuisploeg zette dat om in hard spel, waarvan Feyenoorders Nick de Jong en Lars van de Giessen de dupe werden. Beide spelers moesten geblesseerd van het veld af. Nadat Spartaan’20 in de slotfase 3-1 maakte, was de wedstrijd gespeeld. 

Scoreverloop:
1-0
2-0
2-1 Mikai Kok-Liesdek
3-1

Opstelling Feyenoord:
Jaimy Groenen, Lars van de Giessen (50. Jaden Slory), Antoni-Djibu Milambo, Paris Elmensdorp (30. Maurits Prins), Mike Kleijn; Nick de Jong (45. Paris Elmensdorp), Imran el Yourghi, Ismael Oulad M’Hand (30. Luciano Pronk); Mikai Kok-Liesdek, Maxwell Sam-Sin en Jaden Slory (30. Rico Speksnijder). 


Feyenoord O/10 – DSO E1 5-1
Feyenoord O/10 boekte dit weekend een goede overwinning op het E1-team van DSO. Op het eigen Varkenoord won de ploeg uit Rotterdam-Zuid met 5-1. Jordan Zirkzee nam met drie treffers meer dan de helft van de Rotterdamse productie voor zijn rekening. Halverwege zat de thuisploeg eigenlijk al in een zetel. Het team van oefenmeester Glenn van der Kraan kwam in de eerste helft al drie keer tot scoren en aan de andere kant van het veld wist doelman Tim Haksteeg zijn goal ‘schoon’ te houden. Jordan Zirkzee nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening en toonde zich dus uiterst doeltreffend. De 3-0, een individuele actie van Zino Sneijer, bracht nog meer rust in de ploeg van trainer Van der Kraan. 
In het tweede bedrijf completeerde Jordan Zirkzee zijn officieuze hattrick door zijn handtekening te zetten onder de 4-0. Feyenoord kwam vervolgens op 5-0, nadat Soufiane Ben Addi een vrije trap op fraaie wijze tegen de touwen schoot. Het tegendoelpunt van DSO, in de slotfase, was slechts voor de statistici interessant. 
,,Een goede overwinning,” luidde het korte commentaar van trainer Glenn van der Kraan, die geen beroep kon doen op de geblesseerde Avery Appiah. 

Scoreverloop:
1-0 Jordan Zirkzee
2-0 Jordan Zirkzee
3-0 Zino Sneijer
4-0 Jordan Zirkzee
5-0 Soufiane Ben Addi
5-1

Spelers Feyenoord:
Tim Haksteeg, Björn Otte, Ronaldo Hiwat, Sten Janssen, Soufiane Ben Addi, Illias Mouh, Ivanildo da Silva Mendes, Brooklyn Minnaar, Illajh de Ruijter, Jordan Zirkzee, Guy van Welij en Zino Sneijer. 


Feyenoord O/10 – ARC E1 0-2
Feyenoord O/10 leed zaterdagmorgen op eigen veld een kleine nederlaag tegen het E1-team van ARC. De bezoekers uit Alphen aan den Rijn sloegen toe vanuit twee dode spelmomenten, waardoor het uiteindelijk 0-2 werd. 


De Rotterdamse thuisploeg liet in de eerste helft zien dat het aan inzet niet ontbrak en probeerde met goed combinatievoetbal het doel van de bezoekers te zoeken. Daar slaagde de ploeg van trainer Marchanno Schultz goed in, maar de geboden kansen werden telkens niet verzilverd. 
Aan de andere kant van het veld toonde ARC zich wel uiterst effectief. Uit een hoekschop was Feyenoorddoelman Ivar Joels kansloos op een inzet van een ARC-speler: 0-1. 
In de tweede helft zocht Feyenoord opnieuw de aanval, maar in de jacht naar de gelijkmaker lag het baltempo soms iets te laag. Hierdoor konden de bezoekers fel verdedigen en menig Feyenoord-aanval onschadelijk maken. In de 48ste minuut kwam de uitploeg zelfs op 0-2, nadat een vrije trap in één keer in het Feyenoorddoel verdween. In het restant van de wedstrijd kregen de Rotterdammers nog wel kansen, maar doelpunten bleven uit. 
,,Complimenten voor de inzet, maar voetballend zal het echt beter moeten,” aldus Feyenoordtrainer Schultz. 

Scoreverloop:
0-1
0-2

Spelers Feyenoord:
Ivar Joels, Thomas van Zijp, Ty-Shaun van Gonter, Mink Nipius, Ronaldo Hiwat, Tyron Mensah, Kiani Inge, Jermain Fernandes, Nathan la Cruz-Ekimova, Goof Schippers, Furkan Ulutas en Badder Talhaoui. 


Feyenoord O/8 – Feyenoord O/9 2-7
De leuke wedstrijd tussen Feyenoord O/8 en Feyenoord O/9 eindigde in een 2-7 overwinning voor de ‘uitploeg’. Het team van trainers Leen Boer en Dane Brard leidde halverwege met 1-4, waarna het in de tweede helft nog iets verder uitliep. In de eerste helft kwam Feyenoord O/9 op voorsprong via Lucas Gardenier. Hij schoot een voorzet van Sil Zwanenburg in één keer achter doelman Joshua Reit. Toch werd het niet veel later weer gelijk. Voor Feyenoord O/8, dat goed weerstand bood, scoorde Jaden de Guzman na een vrije trap van Noah el Makhi. 
Nog voor het rustsignaal kwam Feyenoord O/9 opnieuw op voorsprong en liep het zelfs uit naar 1-4. Rayan Boulahrouz, na een assist van Chivano Pocorni, tekende voor de 1-2, waarna Sil Zwanenburg (uit de kluts) en Daan Hartman (pegel in de kruising) de score verder opschroefden. 
In de tweede helft besliste Feyenoord O/9 het competitieduel door drie keer op rij te scoren. Chivano Pocorni nam twee doelpunten voor zijn rekening en Jeyano Fortes Rocha maakte het zesde doelpunt voor de uitploeg. In de slotfase, waarin opnieuw Jaden de Guzman scoorde namens Feyenoord O/8, moest Feyenoordkeeper Youri Stam zich laten wisselen, nadat hij met zijn hoofd tegen de paal was beland. ,,We hebben goed meegedaan en zijn niet weggespeeld door Feyenoord O/9,” vertelde Feyenoord O/8-trainer Ronald van Lent na afloop. Zijn collega Leen Boer, van Feyenoord O/9, was het daar mee eens: ,,Zij hebben goed weerstand geboden. Ik vond het voetbal van onze kant niet om over naar huis te schrijven. Het was heel mat en mag allemaal wat meer onbevangen.” 

Scoreverloop:
0-1 Lucas Gardenier
1-1 Jaden de Guzman
1-2  Rayan Boulahrouz
1-3  Sil Zwanenburg
1-4  Daan Hartman
1-5  Chivano Pocorni
1-6  Jeyano Fortes Rocha
1-7  Chivano Pocorni
2-7 Jaden de Guzman

Spelers Feyenoord O/8:
Joshua Reit, Noah el Makhi, Tim Homan, Jaden de Guzman, Tijs Halbe, Nicky Rueck, Dani van Loenen, Abdullah Akachar en Xavi Brank. 

Spelers Feyenoord O/9:
Youri Stam, Daan Hartman, Senna Steevens, Lucas Gardenier, Chivano Pocorni, Rayan Boulahrouz, Sil Zwanenburg, Jeyano Fortes Rocha, Luuk Koppert en Mike Roovers. 


OVV F1 – Feyenoord O/8 1-10
Feyenoord O/8 boekte, op bezoek bij OVV F1, een monsterzege. De spelers van trainer John van Kaam hadden in de eerste helft nog moeite met de gastheren, maar liepen na een 1-2 ruststand weg bij de thuisploeg. Uiteindelijk werd het 1-10. 
Feyenoord begon goed aan de wedstrijd en combineerde er lustig op los. Al na vier minuten werden de bezoekers beloond voor dit goede spel: Imran Talhaoui scoorde uit een hoekschop het openingsdoelpunt: 0-1. 
Uit het niets kwam OVV F1 vervolgens langszij. Feyenoord, dat voor die gelijkmaker een aantal goede kansen onbenut had gelaten, pakte op slag van rust een nieuwe voorsprong. Met zijn linkerbeen promoveerde Maxim van der Kaaij een afvallende bal tot doelpunt: 1-2. 
In het tweede bedrijf was Feyenoord O/8 duidelijk een maat te groot voor de thuisploeg. Binnen vijf minuten was de wedstrijd beslist, nadat Yannick van Bommel, Sem Nobel en Nnamdi Koka raakschoten. 
Het samenspel aan Feyenoordzijde bleef goed, waardoor Nnamdi Koka niet veel later zijn tweede treffer van de dag kon maken. Nadat ook Sem Nobel en Yannick van Bommel voor de tweede keer tot scoren kwamen, zetten Tobias van den Elshout en Jeremiah Nirk hun naam ook nog op het wedstrijdformulier: 1-10. 
,,Mijn spelers hebben vandaag opnieuw een goede prestatie geleverd,” sprak trainer Van Kaam. ,,Zeker de tweede helft was erg goed.” 

Scoreverloop:
0-1 Imran Talhaoui
1-1
1-2 Maxim van der Kaaij
1-3 Yannick van Bommel
1-4 Sem Nobel
1-5 Nnamdi Koka
1-6 Nnamdi Koka
1-7 Sem Nobel
1-8 Yannick van Bommel
1-9 Tobias van den Elshout
1-10 Jeremiah Nirk

Spelers Feyenoord:
Levi Kemp, Imran Talhaoui, Tobias van den Elshout, Naut van Tol, Maxim van der Kaaij, Nnamdi Koka, Matthew Amoah, Jeremiah Nirk, Yannick van Bommel, Dean de Kraaij en Sem Nobel. 


Dilettant F1 – Feyenoord O/7 4-3
Feyenoord O/7 speelde zaterdag een goede wedstrijd in Dilettant, maar ging tegen de plaatselijke F1-ploeg nipt onderuit. Na een 3-3 ruststand was het na de pauze alleen Dilettant F1 dat tot scoren kwam: 4-3. 
Feyenoord ging goed van start in Dilettant en kwam al snel op voorsprong via Simon Groenendijk. De Feyenoorder scoorde uit een vrije trap. Niet veel later liet de thuisploeg de wedstrijd volledig kantelen door twee keer op rij te scoren, maar Feyenoord toonde via Abdel Nouamani, die de 2-2 voor zijn rekening nam, veerkracht. Na de 3-2 van de gastheren, bepaalde Arman Nahany de ruststand op 3-3. 
In de tweede helft speelde Feyenoord opnieuw goed en zette het de thuisploeg vroeg onder druk. Uit een van de spaarzame uitvallen van Dilettant viel uiteindelijk de 4-3. 
,,Mijn spelers hebben een hele goede wedstrijd gespeeld,” sprak trainer Etienne Shew-Atjon. ,,Over het hele veld hebben ze de spelers van Dilettant goed onder druk gezet en afgejaagd. Daar ben ik tevreden over.” 

Scoreverloop:
0-1 Simon Groenendijk
1-1
1-2
2-2 Abdel Nouamani
3-2
3-3 Arman Nahany
4-3

Spelers Feyenoord:
Arman Nahany, Simon Groenendijk, Thomas Slomp, Cas Hufkens, Niek den Dulk, Joshua Bastien, Ryan Jasper, Marouan Koelewijn, Menno van den Haselkamp, Abdel Nouamani en Diordano Adams.