Fanshop
Fanshop
wedstrijdmag_emmen

Wedstrijdmagazine in teken van de Feyenoord Foundation

Het officiële Feyenoord Wedstrijdmagazine staat zondag voor de thuiswedstrijd tegen FC Emmen volledig in het teken van de Feyenoord Foundation. Bezoekers kunnen in het programmablad (nog) meer te weten komen over het goede doel van Feyenoord en de diverse projecten waarmee de club de (Rotterdamse) samenleving op positieve wijze probeert te beïnvloeden. Het Wedstrijdmagazine is net als bij alle thuiswedstrijden van Feyenoord gratis verkrijgbaar in en rondom De Kuip.

In het Wedstrijdmagazine worden de maatschappelijke projecten van de club één voor één uitgelicht en toegelicht. Medewerkers en betrokkenen vertellen over onder meer Scoren in de Wijk, Feyenoord Street League, SV Gio, Feyenoord Jobscorer, Bijzondere Wensen en Feyenoord Fancoach. Ook komen diverse (club-)prominenten als Fred Rutten, Martin van Geel, Sander de Kramer en Ahmed Aboutaleb aan het woord over de Feyenoord Foundation.

Het Wedstrijdmagazine is zondag verkrijgbaar op een groot aantal plekken in en rondom het stadion. Nog geen kaartje voor de wedstrijd? Verzeker jezelf dan voor slechts 7,50 euro van een plaats in De Kuip! De opbrengst van het duel tussen Feyenoord en FC Emmen komt volledig ten goede aan de Feyenoord Foundation. Steun het goede doel van Feyenoord en koop een kaartje via www.feyenoord.nl/ticketshop.