Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

We overwinnen samen: geef je keuze door!

Feyenoord doet er alles aan om zo goed mogelijk door de coronacrisis heen te komen. In een videoboodschap lichtte algemeen directeur Mark Koevermans vorige week al toe hoe de club ervoor staat en wat nodig is om hand in hand weer betere tijden te kunnen beleven. In dit bericht lees je hoe jij Feyenoord hierbij kan helpen. Want: we overwinnen samen!

Feyenoorders, bedankt!
Allereerst bedankt Feyenoord graag al haar seizoenkaarthouders voor hun steun dit seizoen, in het bijzonder degenen die voor een full support seizoenkaart hebben gekozen. Zij zagen bij voorbaat af van elke vorm van tegemoetkoming, zonder dat zij wisten dat De Kuip vrijwel het hele seizoen leeg zou blijven. Daar is de club enorm dankbaar voor!

Geef jouw keuze door
Ook supporters met een reguliere seizoenkaart kunnen vanaf nu aangeven dat zij volledig afzien van compensatie voor hun seizoenkaart. Je hebt ook de mogelijkheid om met een deel van het seizoenkaartbedrag de club te steunen. Het zou fantastisch zijn als supporters hun Feyenoord-hart laten spreken, iets dat door de club enorm wordt gewaardeerd. Het doorgeven van een keuze kan hier en is mogelijk t/m uiterlijk donderdag 20 mei 2021.

Uniek shirt
Supporters die volledig afzien van tegemoetkoming, ontvangen als dank hiervoor het ‘Full Support Uitshirt 2021-2022’. Dit unieke Feyenoord-shirt, ontwikkeld in samenwerking met adidas, gaat verder niet in de verkoop. Ook supporters die voor een full support seizoenkaart hebben gekozen, ontvangen dit shirt. Meer informatie hierover ontvangen zij per mail.

Vouchers
Wie de voorkeur geeft aan een volledige of gedeeltelijke tegemoetkoming, krijgt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Supporters kunnen kiezen voor een voucher van hoofdpartner Droomparken/EuroParcs, wat hen voordeel geeft bij een verblijf in een van de vakantieparken. Ook een Feyenoord Fanshop-voucher behoort tot de opties, deze geeft korting op aankopen in de (online) Fanshop. Alle opties, inclusief die om voor ‘geld terug’ te kiezen, staan op deze pagina. Hier kan ook direct een keuze worden doorgegeven.

Unieke Feyenoord-prijzen
Door volledig of gedeeltelijk af te zien van tegemoetkoming maak jij als seizoenkaarthouder kans op unieke Feyenoord-prijzen. Bekijk hier alle informatie daarover.

Meer informatie over de tegemoetkoming en het doorgeven van een keuze lees je hier.