Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

We komen weer samen! | Seizoenkaart 2021-2022

Terug van weggeweest: een belevenis die voor het leven is. Nog even, dan is een lege Kuip eindelijk verleden tijd en gaan we weer mee naar het stadion. Een nieuw seizoen wacht, nieuwe hoop gloort. We komen weer samen! Ben jij erbij? Het is vanaf nu mogelijk om je seizoenkaart te verlengen!

We komen weer samen
Seizoenkaarthouders kunnen vanaf nu hun seizoenkaart verlengen en zich zo verzekeren van een vaste plek voor seizoen 2021-2022. Een seizoen waarin alles weer moet worden zoals het was. Samen met je kameraden naar De Kuip, als twaalfde man achter het elftal. Het verlangen naar een vol stadion is enorm, zowel bij supporters als bij iedereen binnen de club!

Seizoenkaart 2021-2022
Zoals supporters tot dit seizoen gewend waren, biedt Feyenoord voor komend seizoen één type seizoenkaart aan. Dit is de reguliere seizoenkaart, waarmee de full support seizoenkaart komt te vervallen. Met deze seizoenkaart heb jij straks weer toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie! Indien er onverhoopt toch wedstrijden zonder publiek worden gespeeld, dan hebben seizoenkaarthouders aan het einde van het seizoen recht op een evenredige tegemoetkoming.

Verleng nu!

Voorrang seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders krijgen uiteraard voorrang en kunnen hun seizoenkaart verlengen waarbij hun eigen plaats gereserveerd is. Deze voorrangsperiode loopt vanaf maandag 7 juni tot en met donderdag 8 juli. Seizoenkaarthouders kunnen in deze fase verlengen, verplaatsen binnen of naar een ander vak en seizoenkaarten bijkopen. Bovendien geldt hierbij voor hen de vroegboekkorting (de vroegboekprijzen zijn gelijk gebleven aan vorig seizoen).

De seizoenkaart 2021-2022 biedt:

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
  • Terug!; toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de TOTO KNVB Beker (tot 1/8e finale)*;
  • Voorrang op kaartverkoop voor overige (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen waarbij je profiteert van vele voordelen o.a. vier keer per jaar Feyenoord Magazine, een uniek seizoengeschenk en toegang tot exclusieve evenementen (voor kinderen tot en met 14 jaar: gratis lidmaatschap Feyenoord Juniorclub Kameraadjes);
  • 15% korting op de aankoop van artikelen in de (online) Feyenoord Fanshop.

*indien van toepassing

Vier fases
Het verlengen en het bestellen van een seizoenkaart gaat de komende tijd in vier fases. Na de eerste fase, de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders die loopt t/m 8 juli, volgt de tweede fase. Hierin krijgen seizoenkaarthouders voorrang op een nieuwe stoel en kunnen zij eventueel bijkopen. In fase drie krijgen leden van Het Legioen en alle Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart voorrang op het bestellen van een seizoenkaart. In de vierde en laatste fase kunnen alle supporters een seizoenkaart bestellen.

Alle details over de verschillende fases en aanvullende informatie over de seizoenkaart 2021-2022 vind je op deze pagina.