Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
DA9I6324

Warm welkom voor Jørgensen op 1908

Nicolai Jørgensen heeft dinsdagmiddag zijn eerste meters gemaakt op Feyenoords nieuwe trainingscomplex 1908. De Deen trainde voor het eerst sinds het WK en zijn vakantie met de groep mee, nadat hij maandag terugkeerde in Rotterdam. Ook Giovanni van Bronckhorst meldde zich op het veld. De hoofdtrainer miste de wedstrijd tegen Fenerbahçe van dit weekend wegens familieomstandigheden.
Op het moment dat de spits even na half 11 ’s ochtends samen met zijn ploeggenoten het veld op stapte, was het ook in Rotterdam-Zuid al tropisch warm. Ondanks de hitte waren er bijna honderd supporters afgekomen op de eerste training van deze week. Hun moeite werd na afloop beloond met foto’s en selfie met en handtekeningen van de spelers.

 

Dat de Feyenoorders op dat moment glommen van het zweet, was gezien het warme weer niet zo verwonderlijk. Bovendien was de training afgesloten met een pittig partijspel op een klein veld, waarbij tot het uiterste werd gestreden om de winst.

Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst heeft nog twee weken om zich klaar te maken voor de eerste officiële wedstrijd van dit seizoen, zaterdag 4 augustus tegen om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Kom zondag naar de openingswedstrijd!
Komende zondag staat met de traditionele openingswedstrijd in De Kuip de laatste oefenwedstrijd op het programma. Wil jij Feyenoord aan het werk zien tegen Levante UD? Koop dan hier je kaarten voor de openingswedstrijd (aanvang 14:30 uur).