Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
AS3I9160

Warm welkom voor Berghuis op Varkenoord

Steven Berghuis heeft woensdagochtend zijn eerste training afgewerkt sinds zijn terugkeer bij Feyenoord. Op een zeer druk bezocht Varkenoord zagen honderden supporters dat de 25-jarige aanvaller, die maandag een vierjarig contract tekende in De Kuip, direct voluit mee trainde met de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Het leek wel of Berghuis nooit was weg geweest bij Feyenoord. Dollend met teamgenoten betrad hij de vertrouwde grond op Varkenoord, terwijl hij ook direct alle oefeningen van begin tot eind meedeed; iets wat Van Bronckhorst tot tevredenheid moet hebben gestemd. Dat ook de supporters blij zijn met de terugkeer van Berghuis bleek na afloop van de training, want de aanvaller was heel wat tijd kwijt met het uitdelen van handtekeningen en het maken van selfies.

Berghuis kreeg dus een warm welkom, maar kon tijdens zijn eerste training ook direct aan de bak. In aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal zette Van Bronckhorst zijn spelers namelijk flink aan het werk. Ze werkten aan het begin van de sessie diverse loopoefeningen af, waarna het er in de positie- en partijspelen vervolgens fel aan toe ging.

Zo werkte Feyenoord tijdens de eerste training van deze week met de benodigde scherpte en focus toe naar zaterdag, wanneer Vitesse moet worden verslagen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De komende twee dagen zal Van Bronckhorst tijdens besloten trainingen de puntjes op de i zetten richting het duel dat zaterdag om 18:00 uur wordt gespeeld in De Kuip.

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal
Steun jij Feyenoord in de jacht op de eerste prijs van het seizoen? Kaarten voor de Johan Cruijff Schaal zijn in de vrije verkoop verkrijgbaar vanaf 17 euro per stuk. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.