Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Warm weerzien voor spelers en supporters bij open training

Vijf maanden. Zo lang was het geleden dat spelers van Feyenoord op het veld stonden van De Kuip (Willem II-thuis op 8 maart), kort voordat het coronavirus het Nederlandse voetbal lange tijd stillegde. Woensdagochtend was het wachten voorbij en werden spelers en supporters herenigd tijdens een Open Training in het stadion.

De Feyenoorders kregen bij hun entree een warm welkom van de aanwezige supporters, die zich keurig volgens de richtlijnen hadden verspreid over de Willem van Hanegem-tribune. Ruim duizend supporters waren ondanks de hitte naar De Kuip gekomen om eindelijk hun helden weer van dichtbij in actie te zien.

Mark Diemers en Bryan Linssen maakten op de eerste openbare sessie hun eerste meters als Feyenoord-spelers in De Kuip. ‘Een mooie kennismaking zo met het legioen,’ zei Diemers na de training van ongeveer anderhalf uur. ‘Uiteraard hoop ik zo snel mogelijk in een volle Kuip te kunnen spelen.’

Justin Bijlow moest het weerzien met de supporters nog even uitstellen. De doelman ontbrak vanwege een lichte blessure, maar wordt snel weer terugverwacht. Nadat eerder Onder 21-spelers Ian Smeulers en Ramon Hendriks al meetrainden met de eerste selectie, was het woensdag de beurt aan hun ploeggenoot Jordy Wehrmann.

Feyenoord - Sparta Rotterdam
Feyenoord werkte met de openbare training verder toe naar zondag. Die dag staat de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma staat. Het team van Dick Advocaat staat vanaf 14:30 uur in de eigen Kuip tegenover stadgenoot Sparta. Erbij zijn? Lees dan hier alle informatie over de kaartverkoop.