Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord-Heracles%20Almelo-92

Win een uniek stuk kampioensgras

14 mei 2017. Het is een datum die bij veel Feyenoorders in het geheugen gegrift staat als de dag waarop Feyenoord na achttien jaar weer landskampioen werd.

Na die memorabele dag werd de grasmat waarop Feyenoord in De Kuip het kampioenschap behaalde, vereeuwigd in glas. Vandaag, precies een jaar na het behalen van de titel, geeft Qurrent honderd stukken van dit unieke ‘kampioensgras’ weg aan supporters.

Wil jij een stuk kampioensgras winnen? Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is op social media laten zien waar jij was op 14 mei 2017. Wie zijn of haar foto op Twitter of Instagram deelt met de hashtag #waarwasjijop14mei maakt automatisch kans op een uniek stuk kampioensgras. Je kunt ook met een foto reageren op onderstaande Facebook-post. Winnaars krijgen uiterlijk dinsdag 15 mei bericht van Qurrent.

Wil je nog meer nagenieten van het kampioenschap van vorig jaar? Op https://www.feyenoordlandskampioen1617.nl/ zijn alle video’s, foto’s, nieuwsberichten en social posts terug te vinden.

  • Qurrent