Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
De Club

Legioen kan vroeg toeleven naar Europese avond

Feyenoord speelt donderdag de belangrijke thuiswedstrijd tegen BSC Young Boys in de Europa League. De aftrap is om 21:00 uur, maar de club biedt supporters de kans om in het stadion al ruim van tevoren gezamenlijk toe te leven naar een hopelijk heerlijk Europees avondje.

Toegang vanaf 17:30 uur
Een deel van het stadion gaat komende donderdag al om 17:30 uur open, drieënhalf uur voor de aftrap. Vanaf dat moment heb je via de poorten 26 t/m 33 en 42 t/m 44 toegang tot De Kuip. Ook supporters met kaarten voor andere vakken kunnen hier naar binnen en zijn uiteraard van harte welkom.

De Vereeniging en Legioenzaal
Eenmaal binnen kan je kiezen waar jij en je kameraden in de stemming willen komen voor de wedstrijd. Aan de Olympiazijde kan je terecht in De Vereeniging, terwijl aan de noordzijde van De Kuip de Legioenzaal ook geopend is.

DJ’s
In beide zalen wordt in samenwerking met supportersgroep FRFC1908 en FSV De Feijenoorder gezorgd voor muziek. Zo draaien DJ Ricos en Tekno Warrior vooraf iedereen warm voor een Europees avondje, terwijl tijdens de rust van de wedstrijd DJ Remus zijn opwachting maakt.

Bodem
Voor een Europese voetbalavond hoort natuurlijk een goede bodem. Hiervoor zijn donderdag naast de standaard verkooppunten extra foodtrucks aanwezig, waar je kan betalen met reguliere wedstrijdmunten.

Drank
Speciale actie: een groot drankje (bijvoorbeeld een biertje met 3,5% alcohol) bestel je deze avond voor slechts één munt (in plaats van 1,5 munt). Deze actie is geldig tot het moment dat het stadion in z’n geheel open gaat (19:30 uur, anderhalf uur voor de wedstrijd).

Gesigneerd shirt
Kom je donderdag ook vroeg naar het stadion? Dan maak je automatisch kans op een gesigneerd shirt. De honderdste supporter bij De Vereeniging en de honderdste bezoeker bij de Legioenzaal krijgen dit unieke aandenken mee naar huis.

Kom ook!
Nog geen kaarten voor donderdag maar wil je er wil graag bij zijn? Bestel dan hier jouw tickets voor Feyenoord – BSC Young Boys.

Op naar weer een ouderwets Europees avondje in eigen huis!

  • #feyyb