Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Jong Feyenoord

Vroege goal in Almelo genoeg voor tweede zege Jong Feyenoord

Jong Feyenoord is ook na twee competitiewedstrijden nog foutloos. Zo groot als de 5-1 zege in de eerste speelronde was de uitslag niet, maar Jong Heracles Almelo werd op donderdagavond wel verslagen. Een snelle goal van Rodney Huijgen was genoeg voor een 0-1 zege.

Huijgen vond al binnen drie minuten het net. Hij verschalkte de doelman van de thuisploeg met een prima schot en daarmee verzilverde hij direct de eerste kans voor de beloften van Feyenoord.

Met die vroege goal tekende Huijgen voor de eindstand, want vaker werd er niet meer gescoord in Erve Asito. Jong Heracles Almelo kreeg nog wel een aantal kansen, maar goalie Justin Bijlow wist zijn doel schoon te houden.

Maandag 16 september vervolgt Jong Feyenoord de competitie in Deventer, waar Jong Go Ahead Eeagles de tegenstander is. Die dag wordt er om 18:30 uur afgetrapt.

Jong Heracles Almelo – Jong Feyenoord 0-1
Scoreverloop:
3’ 0-1 Huijgen

Opstelling Jong Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Owusu, Van der Heijden, Van der Zeeuw (46’ Yates); El Bouchataoui, Huijgen (76’ Gündüz), Kelly; Belarbi (89’ De Mooij), Ayoub, Touré.