Fanshop
Fanshop
sfeer%20actie

Vrije verkoop thuisduels tweede seizoenshelft start zaterdag

Supporters die (een van) de thuiswedstrijden uit de tweede seizoenshelft willen bezoeken, kunnen hiervoor vanaf aanstaande zaterdag 3 december losse kaarten kopen. Op die dag begint om 9:00 uur de vrije verkoop voor de resterende thuisduels van Feyenoord in de Eredivisie. Legioen van Het Legioen kunnen alleen vandaag nog met voorrang (extra) kaarten aanschaffen voor die wedstrijden.

Feyenoord speelt na de winterstop nog acht thuiswedstrijden in de Eredivisie. Het eerste duel in De Kuip in 2017 wordt gespeeld op zaterdag 21 januari (19:45 uur), wanneer Willem II de tegenstander is. Daarnaast komen onder meer AZ en FC Utrecht volgend kalenderjaar nog naar Rotterdam. Het volledige competitieprogramma vind je hier.

Kaarten voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn alleen te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord. Meer informatie over de prijzen en beschikbare vakken is te vinden op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. Net als vorig seizoen worden er geen halve seizoenkaarten verkocht.

Kaartverkoop Feyenoord – PSV 
Kaarten voor het thuisduel met PSV (zondag 26 februari, 14:30 uur) gaan nog niet aanstaande zaterdag, maar in een later stadium in de verkoop. Ook bij de kaartverkoop voor deze topper geldt een voorrangsperiode voor leden van Het Legioen.