Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
sfeeractie.jpg

Vrije verkoop eerste seizoenshelft start zaterdag

Feyenoord start aanstaande zaterdag 22 juli om 9:00 uur met de vrije verkoop voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie van het seizoen 2017-2018. Legioen-leden en de Junioren van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes kunnen nog tot en met vrijdag (vandaag) profiteren van de voorrangsperiode.

Net als vorig seizoen gaan alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft, met uitzondering van Feyenoord – Ajax, tegelijkertijd in de verkoop. De kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Seizoenstart tegen FC Twente
Feyenoord speelt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen op zondag 13 augustus (14:30 uur) tegen FC Twente. Voor dat duel kunnen maximaal vier kaarten per persoon worden gekocht. Het volledige competitieprogramma vind je hier.

Kaartverkoop Klassieker 
Kaarten voor het thuisduel met Ajax (zondag 22 oktober, 14:30 uur) gaan in een later stadium in de verkoop. Ook bij de kaartverkoop voor de Klassieker geldt een voorrangsperiode voor Legioen-leden en Junioren.

Wedstrijdpakket
Ook dit seizoen kun je in plaats van een losse wedstrijdkaart weer kiezen voor een uitgebreid wedstrijdpakket. Naast een kaart voor een wedstrijd naar keuze, krijg je ook een wedstrijdrondleiding voorafgaand aan het duel inclusief bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum, twee consumptiemunten en een Feyenoord-tas met onder andere een Feyenoord-sjaal en een Feyenoord Magazine erin! Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op www.feyenoord.nl/wedstrijdpakket.

Lidmaatschap
Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld bij de Klassieker, ook profiteren voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).