Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
fey-utrecht-32

Vrijdag speciaal Bekerarrangement in De Kuip

Feyenoord biedt supporters de kans om op de foto te gaan met de vorige week veroverde KNVB beker. Dit kan vrijdag 6 mei aanstaande tijdens een speciaal Bekerarrangement in De Kuip, dat ook bestaat uit een verzorgde lunch in de Boardroom en een rondleiding. Voor het Bekerarrangement zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

Het Bekerarrangement van vrijdag is inclusief:

  • Een lunch in de Boardroom

In de ruimte waar op wedstrijddagen het bestuur en de directie van Feyenoord en die van de bezoekende club worden ontvangen, kunnen gasten genieten van een lunch met diverse gerechten. Kinderen tot en met tien jaar oud krijgen een Feyenoord Kidsbox. De lunch is inclusief twee drankjes per persoon.

  • Een rondleiding in het teken van de KNVB beker

De rondleiding van het Bekerarrangement staat volledig in het teken van de KNVB beker. Ervaar hoe het is om op de meest bijzondere plekken van het stadion te komen en maak kennis met de mooiste (beker)momenten uit de historie van Feyenoord.

  • Een fotomoment met de KNVB beker

Net als de spelers en trainers van het eerste elftal vereeuwigd worden met de KNVB beker? Dit kan tijdens het Bekerarrangement! De foto is daarna te downloaden via www.feyenoord.nl/bekerarrangement16.

Het Bekerarrangement van komende vrijdag is inmiddels volledig uitverkocht, wat betekent dat er geen plaatsen meer te reserveren zijn.