Fanshop
Fanshop
training%206feb-2

Vrijdag en zaterdag openbare training in De Kuip

Supporters die de komende dagen een training van de kersverse bekerwinnaar willen bezoeken, krijgen hiervoor alle gelegenheid. Donderdag werkt de Feyenoord-selectie vanaf 10:30 uur op Varkenoord de eerste training na de gewonnen bekerfinale tegen FC Utrecht af. Deze is vrij toegankelijk, zoals ook de trainingen van vrijdag en zaterdag openbaar zijn. Deze vinden op beide dagen plaats in De Kuip (aanvang 10:30 uur).

De oefensessie van zaterdag is voor Feyenoord de laatste in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen Willem II, waarmee de ploeg zondag 1 mei de competitie hervat. Het duel in Tilburg begint om 14:30 uur. Na de uitwedstrijd tegen Willem II sluit het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de competitie een week later in de eigen Kuip af tegen N.E.C. (zondag 8 mei, 14:30 uur).

Mensen die (een van) deze trainingen willen bezoeken, hebben via de poorten 19-24 toegang tot het stadion. Tijdens de trainingen zijn de huis- en gedragsregels van Feyenoord van toepassing, alsmede de standaardvoorwaarden van de KNVB.