Fanshop
Fanshop
supportersfilm

Voorverkoop ‘The other side of the heart is white’ gestart

De voorverkoop voor de supportersfilm ‘The other side of the heart is white’ is woensdag van start gegaan. Dit betekent dat er vanaf nu kaarten gekocht kunnen worden voor de eerste publieke voorstelling van de supportersfilm. Deze is geprogrammeerd voor woensdag 12 februari a.s. om 18.30 uur in Pathé De Kuip.

De trailer van de supportersfilm was vanaf afgelopen zondag te zien via onder meer de officiële website van Feyenoord. Inmiddels is de trailer al ruim 53.000 keer bekeken. ‘The other side of the heart is white’ vertelt het verhaal van vier fanatieke maar totaal verschillende Feyenoord-supporters, die twee jaar lang werden gevolgd door debuterend filmmakers Leonardo Pansier en Brandon Baan. Het tweetal bezocht meer dan dertig wedstrijden en overige aan Feyenoord gerelateerde evenementen, wat leidde tot een docu-film van een uur en tien minuten. Kippenvel gegarandeerd voor feitelijk iedere voetbalsupporter, ongeacht de club waarvan hij of zij houdt.

Feyenoords technisch directeur Martin van Geel zag de film al. ‘The other side of the heart is white is ronduit indrukwekkend’, zegt hij. ‘Wat mij betreft is het een film vol kippenvelmomenten. Vandaar ook dat ik direct heb toegezegd dat we als directie en selectie van Feyenoord heel graag bij de première aanwezig zullen zijn.’

Wil jij ook verzekerd zijn van een plaats in de bioscoopzaal bij een van de voorstellingen van ‘The other side of the heart is white’? Bestel direct kaarten door hier te klikken.